Mod de preparare:
Fiecare ou se separa de albus iar galbenusurile le punem separat in boluri mici sau patru cesti.
Ardeiul rosu se spala si se taie un bucati mici, baconul se taie felii subtiri si se caleste in putin ulei, branza (parmezanul) se da pe razatoare, ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt.
Albusurile se spumeaza cu un praf de sare si piper, peste spuma adaugam toate cele patru ingrediente.
Impartim compozitia in patru parti egale si le adaugam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formand niste cuiburi. In mijlocul cuiburilor formate vom adauga cele patru galbenusuri, le potrivim cu sare si piper, si vom da la cuptorul preincalzit 180grade C timp de 5 minute, pana devin aurii la suprafata.
Se servesc calde, alaturi de paine prajita si legume proaspete. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Fiecare ou se separa de albus iar galbenusurile le punem separat in boluri mici sau patru cesti.
Ardeiul rosu se spala si se taie un bucati mici, baconul se taie felii subtiri si se caleste in putin ulei, branza (parmezanul) se da pe razatoare, ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt.
Albusurile se spumeaza cu un praf de sare si piper, peste spuma adaugam toate cele patru ingrediente.
Impartim compozitia in patru parti egale si le adaugam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formand niste cuiburi. In mijlocul cuiburilor formate vom adauga cele patru galbenusuri, le potrivim cu sare si piper, si vom da la cuptorul preincalzit 180grade C timp de 5 minute, pana devin aurii la suprafata.
Se servesc calde, alaturi de paine prajita si legume proaspete. Pofta buna!