Gulas de porc la slow cooker este preparatul ideal atunci cand vreti sa aveti pe masa o mancare calda, gustoasa, satioasa pentru intreaga familie dar timpul nu va permite. Pofta buna!
Mod de preparare
Cartofii se curata se spala, se taie cubulete, morcovii se curata, se spala se taie rondele, ceapa se curata se spala se taie solzisori, ardeii se curata de codite si seminte se spala, se toaca marunt.
Carne de porc se spala, se taie cubulete, slanina se taie cubulete.
Pregatim condimentele si cantarim sosul de rosii passate.
Punem in oala CP toate legumele, slanina afumata si carnea, condimentam cu piper si boia afumata, adaugam sosul de rosii si mai completam cu apa daca este necesar, lichidul trebuie sa acopere ingredientele. Sarea o vom pune la final pentru a nu intari cartofii pe perioada prelucrarii termice. Setam oala pe 4h, high. La final asezonam cu sare si piper dupa gust.
Se serveste cu patrunjel verde tocat si muraturi de sezon.
Pofta buna!
In aparatul Crock Pot carnea se gateste la o temperatura joasa si devine moale, suculenta si pur si simplu se topeste in gura. Eu ador sa gatesc la slow cooker deoarece pregatirea retetei dureaza putin, doar pun ingredientele in vasul de ceramica, setez aparatul si mancarea se gateste singura, nu este nevoie sa pun lichid sau sa mai amestec. Adaug toate ingredientele de la inceput si acestea isi pastreaza textura nu se sfarama.
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare
Cartofii se curata se spala, se taie cubulete, morcovii se curata, se spala se taie rondele, ceapa se curata se spala se taie solzisori, ardeii se curata de codite si seminte se spala, se toaca marunt.
Carne de porc se spala, se taie cubulete, slanina se taie cubulete.
Pregatim condimentele si cantarim sosul de rosii passate.
Punem in oala CP toate legumele, slanina afumata si carnea, condimentam cu piper si boia afumata, adaugam sosul de rosii si mai completam cu apa daca este necesar, lichidul trebuie sa acopere ingredientele. Sarea o vom pune la final pentru a nu intari cartofii pe perioada prelucrarii termice. Setam oala pe 4h, high. La final asezonam cu sare si piper dupa gust.
Se serveste cu patrunjel verde tocat si muraturi de sezon.
Pofta buna!
In aparatul Crock Pot carnea se gateste la o temperatura joasa si devine moale, suculenta si pur si simplu se topeste in gura. Eu ador sa gatesc la slow cooker deoarece pregatirea retetei dureaza putin, doar pun ingredientele in vasul de ceramica, setez aparatul si mancarea se gateste singura, nu este nevoie sa pun lichid sau sa mai amestec. Adaug toate ingredientele de la inceput si acestea isi pastreaza textura nu se sfarama.