Supa spaniola de usturoi se prepara foarte simplu, cu ingrediente putine, este foarte satioasa, gustoasa, aromata, si este un remediu impotriva racelilor.
Mod de preparare:
Preparam supa de pui: o pulpa de pui, un piept de pui, 2 morcovi intregi, 1 ardei intreg, 1 ceapa intreaga, 2-3 fire de patrunjel, sare. Cand este gata strecuram supa prin sita. Daca va grabiti puteti alege si varianta simpla de supa de pui instant, pentru cei care o prefera.
Feliile de paine le taiem in bucati potrivite, puteti folosi de asemenea doar miezul, sau pentru un aspect mai frumos sa prajiti miezul de paine, apoi sa-l dati pe razatoarea mica.
Ouale se spala, se dezinfecteaza, usturoiul se curata si se taie in rondele.
Pregatim condimentele piper, sare, boia, chimion. Dupa preferinta puteti folosi si o frunza de dafin.
Punem uleiul intr-un wok si-l infierbantam la 230 grade C, adaugam usturoiul si-l prajim cateva minute pana devine auriu, daca se arde trebuie sa reluati procesul, usturoiul prea ars va da un gust amarui si de afumatura supei.
Cand usturoiul a devenit auriu, dam wok-ul la o parte, scoatem bucatile de usturoi pe o farfurie.
Inainte de final spargem cele 4 oua intr-un bol si le adaugam intregi in supa, sau daca preferati le puteti bate si apoi sa le adaugati in supa.
Cand sunt gata si ouale, inchideti focul si portionati supa in farfurii. In fiecare farfurie adaugati cate un ou fiert din supa si apoi presarati deasupra patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Preparam supa de pui: o pulpa de pui, un piept de pui, 2 morcovi intregi, 1 ardei intreg, 1 ceapa intreaga, 2-3 fire de patrunjel, sare. Cand este gata strecuram supa prin sita. Daca va grabiti puteti alege si varianta simpla de supa de pui instant, pentru cei care o prefera.
Feliile de paine le taiem in bucati potrivite, puteti folosi de asemenea doar miezul, sau pentru un aspect mai frumos sa prajiti miezul de paine, apoi sa-l dati pe razatoarea mica.
Ouale se spala, se dezinfecteaza, usturoiul se curata si se taie in rondele.
Pregatim condimentele piper, sare, boia, chimion. Dupa preferinta puteti folosi si o frunza de dafin.
Punem uleiul intr-un wok si-l infierbantam la 230 grade C, adaugam usturoiul si-l prajim cateva minute pana devine auriu, daca se arde trebuie sa reluati procesul, usturoiul prea ars va da un gust amarui si de afumatura supei.
Cand usturoiul a devenit auriu, dam wok-ul la o parte, scoatem bucatile de usturoi pe o farfurie.
Inainte de final spargem cele 4 oua intr-un bol si le adaugam intregi in supa, sau daca preferati le puteti bate si apoi sa le adaugati in supa.
Cand sunt gata si ouale, inchideti focul si portionati supa in farfurii. In fiecare farfurie adaugati cate un ou fiert din supa si apoi presarati deasupra patrunjel verde tocat.
Pofta buna!