Rulada din piept de pui este o mancare extrem de simpla, parfumata de la bacon, extrem de gustoasa si suculenta de la cascaval si grasimea baconului. Se prepara usor, intr-un timp relativ scurt si pot fi consumate calde cat si reci.
Mod de preparare:
Se feliaza pieptul de pui in felii subtiri, eu am cumparat pieptul deja feliat pentru snitel. Se da cu sare si piper pe fiecare parte.
Se adauga peste pieptul de pui cate o felie de bacon, sau piept de porc feliat.
Feliile de cascaval se taie in jumatate si le vom aseza pe fiecare felie de piept de pui.
Le rulam pe toate cu grija.
Le vom trece prin faina ca pe snitele.
apoi le trecem si prin ou batut in care am adaugat sare si piper.
Trecem ruladele prin pesmet fin.
Apoi le vom praji in ulei incins pe fiecare parte.
La final trebuie sa avem niste mici rulade frumos rumenite si parfumate de la bacon.
Se servesc cu diferite garnituri si salate. Eu am ales sa le servesc cu garnitura de hrisca cu legume.
Pofta buna!
Priviti cat de bine arata ruladele in sectiune.
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Se feliaza pieptul de pui in felii subtiri, eu am cumparat pieptul deja feliat pentru snitel. Se da cu sare si piper pe fiecare parte.
Se adauga peste pieptul de pui cate o felie de bacon, sau piept de porc feliat.
Feliile de cascaval se taie in jumatate si le vom aseza pe fiecare felie de piept de pui.
Le rulam pe toate cu grija.
Le vom trece prin faina ca pe snitele.
apoi le trecem si prin ou batut in care am adaugat sare si piper.
Trecem ruladele prin pesmet fin.
Apoi le vom praji in ulei incins pe fiecare parte.
La final trebuie sa avem niste mici rulade frumos rumenite si parfumate de la bacon.
Se servesc cu diferite garnituri si salate. Eu am ales sa le servesc cu garnitura de hrisca cu legume.
Pofta buna!
Priviti cat de bine arata ruladele in sectiune.