AutorNicola ElenaCategorie, , DificultateÎncepător

Supa crema de legume simpla, este o supa gustoasa, cremoasa si aromata, va fi pe gustul tutoror si adorata de copii. Supa crema de legume se prepara usor si puteti pune orice legume aveti la dispozitie. Spor la gatit!

Supa crema de legume

Randamente4 porții
Timp de pregătire20 minuteTimp de preparare4 ore 30 minuteTimp total4 ore 50 minute

 2 cartofi medii
 3 morcovi
 1 ardei rosu
 1 ardei galben
 1 radacina pastarnac
 1 radacina patrunjel
 200 gr radacina telina
 2 rosii
 1 ceapa
 30 ml ulei
 sare
 1 legatura patrunjel verde

1

Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala, se taie in jumatate, morcovii se curata, se spala, se taie in rondele mari, telina se curata, se spala, se taie in jumatate, rosiile se spala, se taie in jumatate, radacinile de pastarnac si patrunjel se curata, se spala, se taie in rondele mari, ardeii se spala, se curata de codite si seminte apoi se taie in doua, ceapa se curata, se spala se taie in jumatate. Legatura de patrunjel verde se spala.

2

In oala slow cooker, punem ingredientele facute bucati, adaugam frunzele de patrunjel verde, apa si ulei si acoperim cu capac. Mentionez ca puteti realiza aceasta supa si la aragaz, eu am ales sa o gatesc la oala slow cooker din motive de lipsa de timp.

3

Setam oala pe treapta inalta pentru 4.3 ore. Spre final adaugam sare si mai lasam o jumatate de ora.
Cand legumele s-au fiert le mixam in supa in care au fiert, mai adaugam sare dupa gust in cazul in care mai este necesar. Dupa preferinte puteti adauga si un praf de piper.

4

Supa crema se serveste fierbinte, cu patrunjel verde tocat. Poate fi consumata simpla sau puteti sa adaugati o lingura de ulei de masline si crutoane cu usturoi. Pofta buna!

supa crema de legume

Ingrediente

 2 cartofi medii
 3 morcovi
 1 ardei rosu
 1 ardei galben
 1 radacina pastarnac
 1 radacina patrunjel
 200 gr radacina telina
 2 rosii
 1 ceapa
 30 ml ulei
 sare
 1 legatura patrunjel verde

Indicații

1

Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala, se taie in jumatate, morcovii se curata, se spala, se taie in rondele mari, telina se curata, se spala, se taie in jumatate, rosiile se spala, se taie in jumatate, radacinile de pastarnac si patrunjel se curata, se spala, se taie in rondele mari, ardeii se spala, se curata de codite si seminte apoi se taie in doua, ceapa se curata, se spala se taie in jumatate. Legatura de patrunjel verde se spala.

2

In oala slow cooker, punem ingredientele facute bucati, adaugam frunzele de patrunjel verde, apa si ulei si acoperim cu capac. Mentionez ca puteti realiza aceasta supa si la aragaz, eu am ales sa o gatesc la oala slow cooker din motive de lipsa de timp.

3

Setam oala pe treapta inalta pentru 4.3 ore. Spre final adaugam sare si mai lasam o jumatate de ora.
Cand legumele s-au fiert le mixam in supa in care au fiert, mai adaugam sare dupa gust in cazul in care mai este necesar. Dupa preferinte puteti adauga si un praf de piper.

4

Supa crema se serveste fierbinte, cu patrunjel verde tocat. Poate fi consumata simpla sau puteti sa adaugati o lingura de ulei de masline si crutoane cu usturoi. Pofta buna!

supa crema de legume

Supa crema de legume la Slow Cooker CP
(Visited 145 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *