Astazi va prezint o reteta de paste cu sos de rosii si busuioc, pe cat de simpla si cu ingrediente putine, pe atat de gustoasa si de apetisanta prin aromele sale care o definesc.
Mod de preparare:
Intr-o oala punem apa la fiert cu sare si doua linguri de ulei de masline. Rosiile se taie cubulete mari, obisnuiesc sa pun rosii cubulete mari pentru ca este destul de atragator sa vezi la servire bucatile gustoase de rosii aromate cu busuioc. Daca puneti usturoi aceste se curata si se piseaza.
Cand apa da in clocot, se adauga pastele. Farfallele se fierb cat scrie pe punga, niciun minut mai mult, ca sa nu fie prea moi si sa se sfarame.
Scurgem pastele de apa, apoi le adaugam in sosul de rosii, si le amestecam sa se acopere toate pastele de sos.
Farfallele cu sos de rosii aromate cu busuioc se servesc fierbiti sau la temperatura camerei.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Intr-o oala punem apa la fiert cu sare si doua linguri de ulei de masline. Rosiile se taie cubulete mari, obisnuiesc sa pun rosii cubulete mari pentru ca este destul de atragator sa vezi la servire bucatile gustoase de rosii aromate cu busuioc. Daca puneti usturoi aceste se curata si se piseaza.
Cand apa da in clocot, se adauga pastele. Farfallele se fierb cat scrie pe punga, niciun minut mai mult, ca sa nu fie prea moi si sa se sfarame.
Scurgem pastele de apa, apoi le adaugam in sosul de rosii, si le amestecam sa se acopere toate pastele de sos.
Farfallele cu sos de rosii aromate cu busuioc se servesc fierbiti sau la temperatura camerei.
Pofta buna!