Gasca pe varza rosie pregatita la slow cooker este o mancare extrem de simplu de realizat, gustosa satioasa, aromata, nu trebuie decat sa pui ingredientele in slow cooker, sa-i setezi timpul de gatire, iar la final mancarea e gata, perfect gatita si fierbinte.
Mod de preparare:
Curatam aripile si pulpele de gasca de grasimea in exces si o punem deoparte. Intr-un wok punem aripile si pulpele la prajit pe ambele parti, pana se rumenesc, adaugam si grasimea adunata de pe carne.
Le scoatem apoi pe o farfurie, scoate si jumarile care s-au format de la grasimea de gasca pe un servet de bucatarie.
Merele se curata de codita si seminte, se spala, se taie in felii.
Ceapa se curata, se spala, se taie semiluna.
Morcovul se curata, se spala, se taie fasii lungi cu ajutorul curatitorului de legume daca e prevazut cu mai multe forme, daca nu, atunci le veti da pe razatoarea mare.
Varza se curata de frunzele uscate sau vestede, se spala, se taie fasii subtiri, apoi se presara cu sare si se freaca cu mainile pana devine moale si suculenta.
Ardeiul se curata, se spala, se taie fasii lungi. Acesta impreuna cu ceapa si morcovul vor da un gust si culoare deosebita mancarii, in timp ce merele vor da un gust dulce exotic.
In oala slow cooker amestecam varza rosie cu ardeiul felii, morcovul, feliile de mar, ceapa si condimentam cu boia de ardei, piper, sare dupa gust daca mai e necesar, turnam apoi sosul de rosii passate si amestecam bine.
Printre amestec vom pune aripile de gasca, iar deasupra verzei tocate vom pune pulpele de gasca.
Se lasa in slow cooker 6 ore, sau cel mai bine de seara pana dimineata.
Un avantaj al slow cookerului este ca nici nu trebuie sa amestecam in el absolut deloc. In plus carnea si legumele vor iesi extrem de bine facute, fara a-si strica forma.
Gasca pe varza rosie se serveste calda, alaturi de smantana, mamaliguta calda si ardei iute.
Sa va mai spun un secret: cel mai bine mancarea se incalzeste tot in slow cooker – uniform, fara sa se arda.
Gasca pe varza rosie este una din retetele perfecte pentru slow-cooker si e atata de usor de facut. Mancarurile gatite lent la temperaturi mult mai scazute decat cele ale cuptorului sunt mult mai sanatoase si mai gustoase. Carnea se gateste intotdeauna perfect, nimic nu se arde, iar aromele si nutrientii se pastreaza mult mai bine.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Curatam aripile si pulpele de gasca de grasimea in exces si o punem deoparte. Intr-un wok punem aripile si pulpele la prajit pe ambele parti, pana se rumenesc, adaugam si grasimea adunata de pe carne.
Le scoatem apoi pe o farfurie, scoate si jumarile care s-au format de la grasimea de gasca pe un servet de bucatarie.
Merele se curata de codita si seminte, se spala, se taie in felii.
Ceapa se curata, se spala, se taie semiluna.
Morcovul se curata, se spala, se taie fasii lungi cu ajutorul curatitorului de legume daca e prevazut cu mai multe forme, daca nu, atunci le veti da pe razatoarea mare.
Varza se curata de frunzele uscate sau vestede, se spala, se taie fasii subtiri, apoi se presara cu sare si se freaca cu mainile pana devine moale si suculenta.
Ardeiul se curata, se spala, se taie fasii lungi. Acesta impreuna cu ceapa si morcovul vor da un gust si culoare deosebita mancarii, in timp ce merele vor da un gust dulce exotic.
In oala slow cooker amestecam varza rosie cu ardeiul felii, morcovul, feliile de mar, ceapa si condimentam cu boia de ardei, piper, sare dupa gust daca mai e necesar, turnam apoi sosul de rosii passate si amestecam bine.
Printre amestec vom pune aripile de gasca, iar deasupra verzei tocate vom pune pulpele de gasca.
Se lasa in slow cooker 6 ore, sau cel mai bine de seara pana dimineata.
Un avantaj al slow cookerului este ca nici nu trebuie sa amestecam in el absolut deloc. In plus carnea si legumele vor iesi extrem de bine facute, fara a-si strica forma.
Gasca pe varza rosie se serveste calda, alaturi de smantana, mamaliguta calda si ardei iute.
Sa va mai spun un secret: cel mai bine mancarea se incalzeste tot in slow cooker – uniform, fara sa se arda.
Gasca pe varza rosie este una din retetele perfecte pentru slow-cooker si e atata de usor de facut. Mancarurile gatite lent la temperaturi mult mai scazute decat cele ale cuptorului sunt mult mai sanatoase si mai gustoase. Carnea se gateste intotdeauna perfect, nimic nu se arde, iar aromele si nutrientii se pastreaza mult mai bine.
Pofta buna!