AutorNicola ElenaCategorieDificultateÎncepător

Randamente1 porție
Timp de pregătire2 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total7 minute

 1 ou
 1 carnat semiafumat subtire
 2 linguri ulei
 1 scobitoare
 sare, piper

1

Mod de preparare: Punem intr-o tigaie cu diametru mic putin ulei, cat sa acopere fundul. Taiem carnacirul pe jumatate, lasand netaiat la un capat, o portiune de aproximativ 3-5 cm.
Unim cele doua jumatati obtinute, in partea opusa capatului netaiat si le fixam cu o scobitoare ca sa aiba forma unei inimioare.
Punem forma obtinuta in tigaie si o prajim cam 1-2 minute, tinand cu doua spatule pana prinde o crusta la baza, altfel carnatul tinde sa ia alta forma, in mijlocul formei spargem un ou adaugam sare si piper si mai lasam 2 minunte cu capacul pus pana cand oul e gata.
Se serveste cu legume proaspete, branzeturi, paine prajita.
Pofta buna!

Ingrediente

 1 ou
 1 carnat semiafumat subtire
 2 linguri ulei
 1 scobitoare
 sare, piper

Indicații

1

Mod de preparare: Punem intr-o tigaie cu diametru mic putin ulei, cat sa acopere fundul. Taiem carnacirul pe jumatate, lasand netaiat la un capat, o portiune de aproximativ 3-5 cm.
Unim cele doua jumatati obtinute, in partea opusa capatului netaiat si le fixam cu o scobitoare ca sa aiba forma unei inimioare.
Punem forma obtinuta in tigaie si o prajim cam 1-2 minute, tinand cu doua spatule pana prinde o crusta la baza, altfel carnatul tinde sa ia alta forma, in mijlocul formei spargem un ou adaugam sare si piper si mai lasam 2 minunte cu capacul pus pana cand oul e gata.
Se serveste cu legume proaspete, branzeturi, paine prajita.
Pofta buna!

Note

Ou ochi in carnat semiafumat inimioara
(Visited 230 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *