Rulada din piept de pui invelit in bacon, este un preparat usor de pregatit intr-un timp foarte scurt, numai bun de savurat la pranz sau la cina sau chiar la o masa festiva. Aceasta rulada delicioasa se poate servi si ca aperitiv alaturi de o garnituri din legume si salate din cruditati.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se subtiaza, se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.
Tocam in felii subtiri cascavalul si kaiserul apoi il asezam peste fileurile din piept de pui. Rulam pieptul de pui cu grija, apoi il vom acoperi cu bacon.
Intr-un vas yena vom pune baby morcovi si-i vom condimenta cu sare, piper si praf de usturoi.
Asezam apoi ruladele din piept de pui de jur imprejurul vasului.
In mijloc vom pune ciuperci intregi condimentate cu sare, piper si praf de usturoi.
Intre timp pregatim salata de varza dulce, tocam suntire varza, peste ea adaugam sare, piper, ulei si otet simplu sau balsamic si vom amesteca, pentru decor vom adauga rosii cherry, ardei rosu, castraveti, marar etc.
Cand rulada si legumele sunt gata se vor scoate din cuptor si se vor aseza pe farfurii.
Ruladele se servesc calde alaturi de garnitura din morcov si ciuperci cu gust de usturoi si salata din varza dulce.
Dupa preferinta puteti sa le stropiti cu sos de usturoi si sa adaugati patrunjel verde ca decor.
Pofta mare!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Pieptul de pui se subtiaza, se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.
Tocam in felii subtiri cascavalul si kaiserul apoi il asezam peste fileurile din piept de pui. Rulam pieptul de pui cu grija, apoi il vom acoperi cu bacon.
Intr-un vas yena vom pune baby morcovi si-i vom condimenta cu sare, piper si praf de usturoi.
Asezam apoi ruladele din piept de pui de jur imprejurul vasului.
In mijloc vom pune ciuperci intregi condimentate cu sare, piper si praf de usturoi.
Intre timp pregatim salata de varza dulce, tocam suntire varza, peste ea adaugam sare, piper, ulei si otet simplu sau balsamic si vom amesteca, pentru decor vom adauga rosii cherry, ardei rosu, castraveti, marar etc.
Cand rulada si legumele sunt gata se vor scoate din cuptor si se vor aseza pe farfurii.
Ruladele se servesc calde alaturi de garnitura din morcov si ciuperci cu gust de usturoi si salata din varza dulce.
Dupa preferinta puteti sa le stropiti cu sos de usturoi si sa adaugati patrunjel verde ca decor.
Pofta mare!