AutorNicola ElenaCategorie, , , , DificultateÎncepător

Rulada din piept de pui invelit in bacon, este un preparat usor de pregatit intr-un timp foarte scurt, numai bun de savurat la pranz sau la cina sau chiar la o masa festiva. Aceasta rulada delicioasa se poate servi si ca aperitiv alaturi de o garnituri din legume si salate din cruditati.

Randamente2 porții
Timp de pregătire15 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 15 minute

 2 piepti de pui
 150 gr sunculita Kaiser
 100 gr - 150 cascaval
 100 gr bacon feliat
 ulei de masline extravirgin
 sare, piper
 350 gr morcov baby
 6 - 10 ciuperci

1

Mod de preparare:
Pieptul de pui se subtiaza, se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.

2

Tocam in felii subtiri cascavalul si kaiserul apoi il asezam peste fileurile din piept de pui. Rulam pieptul de pui cu grija, apoi il vom acoperi cu bacon.

3

Intr-un vas yena vom pune baby morcovi si-i vom condimenta cu sare, piper si praf de usturoi.

4

Asezam apoi ruladele din piept de pui de jur imprejurul vasului.

5

In mijloc vom pune ciuperci intregi condimentate cu sare, piper si praf de usturoi.

6

Vom aduuga apoi ulei de masline peste toate ingredientele si putina apa, nu foarte multa intrucat legumele vor lasa ele multa apa, apoi vom da la cuptor pentru circa o ora.

7

Intre timp pregatim salata de varza dulce, tocam suntire varza, peste ea adaugam sare, piper, ulei si otet simplu sau balsamic si vom amesteca, pentru decor vom adauga rosii cherry, ardei rosu, castraveti, marar etc.

8

Cand rulada si legumele sunt gata se vor scoate din cuptor si se vor aseza pe farfurii.

9

Ruladele se servesc calde alaturi de garnitura din morcov si ciuperci cu gust de usturoi si salata din varza dulce.

10

Dupa preferinta puteti sa le stropiti cu sos de usturoi si sa adaugati patrunjel verde ca decor.
Pofta mare!

Ingrediente

 2 piepti de pui
 150 gr sunculita Kaiser
 100 gr - 150 cascaval
 100 gr bacon feliat
 ulei de masline extravirgin
 sare, piper
 350 gr morcov baby
 6 - 10 ciuperci

Indicații

1

Mod de preparare:
Pieptul de pui se subtiaza, se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.

2

Tocam in felii subtiri cascavalul si kaiserul apoi il asezam peste fileurile din piept de pui. Rulam pieptul de pui cu grija, apoi il vom acoperi cu bacon.

3

Intr-un vas yena vom pune baby morcovi si-i vom condimenta cu sare, piper si praf de usturoi.

4

Asezam apoi ruladele din piept de pui de jur imprejurul vasului.

5

In mijloc vom pune ciuperci intregi condimentate cu sare, piper si praf de usturoi.

6

Vom aduuga apoi ulei de masline peste toate ingredientele si putina apa, nu foarte multa intrucat legumele vor lasa ele multa apa, apoi vom da la cuptor pentru circa o ora.

7

Intre timp pregatim salata de varza dulce, tocam suntire varza, peste ea adaugam sare, piper, ulei si otet simplu sau balsamic si vom amesteca, pentru decor vom adauga rosii cherry, ardei rosu, castraveti, marar etc.

8

Cand rulada si legumele sunt gata se vor scoate din cuptor si se vor aseza pe farfurii.

9

Ruladele se servesc calde alaturi de garnitura din morcov si ciuperci cu gust de usturoi si salata din varza dulce.

10

Dupa preferinta puteti sa le stropiti cu sos de usturoi si sa adaugati patrunjel verde ca decor.
Pofta mare!

Note

Rulada din piept de pui invelit in bacon la cuptor
(Visited 487 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *