Snitelul vienez este una dintre cele mai populare fripturi la tigaie raspandita in intreaga lume. Desi se prepara din diferita tipuri de carne un adevarat snitel trebuie sa fie fraged in interior, crocant in exterior si deosebit de gustos peste tot.
Mod de preparare:
Cele patru bucati de piept de pui se spala si se subtiaza usor. Cu un servet uscam carnea de surplusul de apa, apoi ii condimentam cu sare si piper pe ambele parti.
Pregatim pesmetul si faina.
Spalam ouale le dezinfectam, apoi le vom bate cu un tel. Adaugam sare si piper in ele.
Trecem pieptul de pui prin faina pe ambele parti.
Apoi il scufundam in ou batut pe ambele parti, faina de pe el va absorbi ou si va da fragezime carnii.
Trecem carnea prin pesmet.
Pudram bine pesmet pe ambele parti.
Intre timp pregatim si garnitura.
In cazul acesta eu am ales cartofii prajiti pentru ca sunt preferatii nostri
Prajim cartofii taiati subtiri intr-un wok. Cand au fost gata i-am scurs de ulei si condimentat cu sare si piper.
Cand s-au prajit fileurile de piept de pui, le-am scos din tigaie pe un servetel de bucatarie de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Snitelele se servesc calde cu garnitura si salate sau muraturi. De asemenea ele pot fi servite si reci la pachet sau dimineata la micul dejun.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Cele patru bucati de piept de pui se spala si se subtiaza usor. Cu un servet uscam carnea de surplusul de apa, apoi ii condimentam cu sare si piper pe ambele parti.
Pregatim pesmetul si faina.
Spalam ouale le dezinfectam, apoi le vom bate cu un tel. Adaugam sare si piper in ele.
Trecem pieptul de pui prin faina pe ambele parti.
Apoi il scufundam in ou batut pe ambele parti, faina de pe el va absorbi ou si va da fragezime carnii.
Trecem carnea prin pesmet.
Pudram bine pesmet pe ambele parti.
Intre timp pregatim si garnitura.
In cazul acesta eu am ales cartofii prajiti pentru ca sunt preferatii nostri
Prajim cartofii taiati subtiri intr-un wok. Cand au fost gata i-am scurs de ulei si condimentat cu sare si piper.
Cand s-au prajit fileurile de piept de pui, le-am scos din tigaie pe un servetel de bucatarie de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Snitelele se servesc calde cu garnitura si salate sau muraturi. De asemenea ele pot fi servite si reci la pachet sau dimineata la micul dejun.
Pofta buna!