AutorNicola ElenaCategorie, , , DificultateÎncepător

Snitelul vienez este una dintre cele mai populare fripturi la tigaie raspandita in intreaga lume. Desi se prepara din diferita tipuri de carne un adevarat snitel trebuie sa fie fraged in interior, crocant in exterior si deosebit de gustos peste tot.

servire

Randamente4 porții
Timp de pregătire15 minuteTimp de preparare8 minuteTimp total23 minute

 4 jumatati de piept de pui
 2 oua mari
 sare, piper
 300 gr pesmet fin
 300 gr faina
garnitura
 4 cartofi mari
 sare ,piper

1

Mod de preparare:
Cele patru bucati de piept de pui se spala si se subtiaza usor. Cu un servet uscam carnea de surplusul de apa, apoi ii condimentam cu sare si piper pe ambele parti.

piept de pui

2

Pregatim pesmetul si faina.

ingrediente

3

Spalam ouale le dezinfectam, apoi le vom bate cu un tel. Adaugam sare si piper in ele.

oua batute

4

Trecem pieptul de pui prin faina pe ambele parti.

impudrare

5

Apoi il scufundam in ou batut pe ambele parti, faina de pe el va absorbi ou si va da fragezime carnii.

trecere prin ou

6

Trecem carnea prin pesmet.

prin pesmet

7

Pudram bine pesmet pe ambele parti.

pesmet

8

Prajim fileurile de piept de pui in ulei incins, 3-4 minute pe fiecare parte.

prajire

9

Intoarcem pieptul de pui si-l vom tine si pe partea asta 3-4 minute la prajit.

prajire

10

Intre timp pregatim si garnitura.
In cazul acesta eu am ales cartofii prajiti pentru ca sunt preferatii nostri

Cartofi

11

Prajim cartofii taiati subtiri intr-un wok. Cand au fost gata i-am scurs de ulei si condimentat cu sare si piper.

garnitura

12

Cand s-au prajit fileurile de piept de pui, le-am scos din tigaie pe un servetel de bucatarie de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

la scurs

13

Snitelele se servesc calde cu garnitura si salate sau muraturi. De asemenea ele pot fi servite si reci la pachet sau dimineata la micul dejun.
Pofta buna!

servire

Ingrediente

 4 jumatati de piept de pui
 2 oua mari
 sare, piper
 300 gr pesmet fin
 300 gr faina
garnitura
 4 cartofi mari
 sare ,piper

Indicații

1

Mod de preparare:
Cele patru bucati de piept de pui se spala si se subtiaza usor. Cu un servet uscam carnea de surplusul de apa, apoi ii condimentam cu sare si piper pe ambele parti.

piept de pui

2

Pregatim pesmetul si faina.

ingrediente

3

Spalam ouale le dezinfectam, apoi le vom bate cu un tel. Adaugam sare si piper in ele.

oua batute

4

Trecem pieptul de pui prin faina pe ambele parti.

impudrare

5

Apoi il scufundam in ou batut pe ambele parti, faina de pe el va absorbi ou si va da fragezime carnii.

trecere prin ou

6

Trecem carnea prin pesmet.

prin pesmet

7

Pudram bine pesmet pe ambele parti.

pesmet

8

Prajim fileurile de piept de pui in ulei incins, 3-4 minute pe fiecare parte.

prajire

9

Intoarcem pieptul de pui si-l vom tine si pe partea asta 3-4 minute la prajit.

prajire

10

Intre timp pregatim si garnitura.
In cazul acesta eu am ales cartofii prajiti pentru ca sunt preferatii nostri

Cartofi

11

Prajim cartofii taiati subtiri intr-un wok. Cand au fost gata i-am scurs de ulei si condimentat cu sare si piper.

garnitura

12

Cand s-au prajit fileurile de piept de pui, le-am scos din tigaie pe un servetel de bucatarie de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

la scurs

13

Snitelele se servesc calde cu garnitura si salate sau muraturi. De asemenea ele pot fi servite si reci la pachet sau dimineata la micul dejun.
Pofta buna!

servire

Note

Snitel vienez din piept de pui
(Visited 355 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *