Supa verde se realizeaza usor, cu ingrediente la indemana oricui, este delicioasa, sanatoasa si usor de digerat. Se poate gati in zilele de post dar si cand va doriti o detoxifiere a organismului.
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete, ceapa se curata se spala se toaca marunt, prazul se spala bine, se curata de uscaturi si se taie rondele. Eu am folosit brocoli, mazare si fasole verde congelate.
Punem legumele intr-o oala, adaugam supa de legume. Daca nu aveti pregatita supa, o puteti inlocui cu apa si adaugati un cubulet de vegeta. Adaugam foaia de dafin, sare si piper si amestecam, apoi le acoperim cu un capac si le dam la fiert la foc mediu.
Cand legumele s-au fiert, le mixam foarte fin cu un blender, nu inainte insa de a scoate foaia de dafin din oala.
Adaugam apoi patrunjel tocat si asezonam cu sare si piper.
Supa se serveste calda cu smantana si crutoane.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete, ceapa se curata se spala se toaca marunt, prazul se spala bine, se curata de uscaturi si se taie rondele. Eu am folosit brocoli, mazare si fasole verde congelate.
Punem legumele intr-o oala, adaugam supa de legume. Daca nu aveti pregatita supa, o puteti inlocui cu apa si adaugati un cubulet de vegeta. Adaugam foaia de dafin, sare si piper si amestecam, apoi le acoperim cu un capac si le dam la fiert la foc mediu.
Cand legumele s-au fiert, le mixam foarte fin cu un blender, nu inainte insa de a scoate foaia de dafin din oala.
Adaugam apoi patrunjel tocat si asezonam cu sare si piper.
Supa se serveste calda cu smantana si crutoane.
Pofta buna!