AutorNicola ElenaCategorieDificultateÎncepător

Salata aperitiv: Paste penne tricolor cu maioneza

Randamente4 porții
Timp de pregătire20 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total35 minute

 250 gr paste penne tricolor
 100 gr mazare la conserva
 100 gr porumb la conserva
 150 gr sunca de Praga
 200 gr naut la conserva
 200 gr fasole neagra la conserva
 200 gr castraveti in otet
 100 gr masline verzi/Kalamata
 150 gr maioneza
 15 gr sare

1

In apa clocotita in care am adaugat sare, un pic de ulei de masline, se fierb pastele penne tricolor, conform indicatiilor de pe pachet. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa si se pun intrun bol la racit, timp in care pregatim celelalte ingrediente pentru salata.

2

Castraveti in otet se toaca marunt, sunca de Praga se taie fasii potrivite, desfacem conservele de fasole, mazare, porumb, naut si le scurgem bine de apa, apoi le clatim in apa rece.
In bolul in care am pus pastele adaugam: castravetii tocati, fasolea, nautul, mazarea, porumbul, sunca, sare maioneza, masline.

3

Toate ingredientele le amestecam cu o spatula apoi le dam la rece, pentru circa 2 ore.

4

Cand s-au racit, le portionam si se servesc ca atare sau le putem si decora cu slalata verde, patrunjel verde, rondele de morcov, rosii, masline, etc.

Pofta Buna!

Ingrediente

 250 gr paste penne tricolor
 100 gr mazare la conserva
 100 gr porumb la conserva
 150 gr sunca de Praga
 200 gr naut la conserva
 200 gr fasole neagra la conserva
 200 gr castraveti in otet
 100 gr masline verzi/Kalamata
 150 gr maioneza
 15 gr sare

Indicații

1

In apa clocotita in care am adaugat sare, un pic de ulei de masline, se fierb pastele penne tricolor, conform indicatiilor de pe pachet. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa si se pun intrun bol la racit, timp in care pregatim celelalte ingrediente pentru salata.

2

Castraveti in otet se toaca marunt, sunca de Praga se taie fasii potrivite, desfacem conservele de fasole, mazare, porumb, naut si le scurgem bine de apa, apoi le clatim in apa rece.
In bolul in care am pus pastele adaugam: castravetii tocati, fasolea, nautul, mazarea, porumbul, sunca, sare maioneza, masline.

3

Toate ingredientele le amestecam cu o spatula apoi le dam la rece, pentru circa 2 ore.

4

Cand s-au racit, le portionam si se servesc ca atare sau le putem si decora cu slalata verde, patrunjel verde, rondele de morcov, rosii, masline, etc.

Pofta Buna!

Salata Aperitiv Penne Tricolor cu Maioneza

(Visited 95 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *