Pulpele ( ciocanelele) de pui invelite in bacon se prepara destul de simplu si sunt foarte gustoase, aromate, fragede si aspectuoase in crusta de bacon, sunt frumos rumenite, apetisante si cu un gust minunat, perfecte pentru mesele principale in familie sau chiar la pachet pentru serviciu, ele fiind destul de bune si reci.
Mod de preparare:
Curatam pulpele ciocanele de eventualele pene apoi le spalam in apa rece, la scurgem si le stergem cu un servet de bucatarie.
Condimentam apoi fiecare pulpa cu sare, piper, boia si praf de usturoi.
Trecem apoi fiecare pulpa de pui in felii de bacon, infasuram practic partea cu carne, iar pentru un aspect si mai delicios va recomand sa indepartati pielea de pe os si zgarciul din capatul lui.
Pregatim apoi o tava de cuptor pe care o acoperim cu hartie de copt si o tapetam bine cu ulei. Asezam pulpele cu capetele de bacon in jos ca sa nu se desfaca de pe carne si mai stropim cu putin ulei de masline extra virgin.
Cand s-au remenit frumos, scoatem pulpele din cultor si se pot servi simple, calde sau reci.
Se pot servi de asemenea, cu garnitura preferata: piureuri, legume natur, sote, prajite sau coapte, salate sau muraturi de sezon.
Incearcati asadar aceste delicioase ciocanele aromate invelite in bacon, sunt absolut senzationale, crocante la exterior si suculente la interior, sunt usor de realizat cu ingrediente putine ce vor face masa copioasa, gustoasa si aratoasa.
Pofta mare!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Curatam pulpele ciocanele de eventualele pene apoi le spalam in apa rece, la scurgem si le stergem cu un servet de bucatarie.
Condimentam apoi fiecare pulpa cu sare, piper, boia si praf de usturoi.
Trecem apoi fiecare pulpa de pui in felii de bacon, infasuram practic partea cu carne, iar pentru un aspect si mai delicios va recomand sa indepartati pielea de pe os si zgarciul din capatul lui.
Pregatim apoi o tava de cuptor pe care o acoperim cu hartie de copt si o tapetam bine cu ulei. Asezam pulpele cu capetele de bacon in jos ca sa nu se desfaca de pe carne si mai stropim cu putin ulei de masline extra virgin.
Cand s-au remenit frumos, scoatem pulpele din cultor si se pot servi simple, calde sau reci.
Se pot servi de asemenea, cu garnitura preferata: piureuri, legume natur, sote, prajite sau coapte, salate sau muraturi de sezon.
Incearcati asadar aceste delicioase ciocanele aromate invelite in bacon, sunt absolut senzationale, crocante la exterior si suculente la interior, sunt usor de realizat cu ingrediente putine ce vor face masa copioasa, gustoasa si aratoasa.
Pofta mare!