AutorNicola ElenaCategorie, , , DificultateÎncepător

Daca va plac ouale, Briosele omleta sunt o ideie minunata pentru un mic dejun aratos si cu un gust diversificat, pot fi gatite din timp si refrigerate pentru momentul in care aveti nevoie de ele pentru a le manca.

Randamente12 porții
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

 9-10 oua
 40 gr sunculita kaiser
 40 gr ciuperci
 4 rosii cherry
 6 frunze busuioc verde
 1 fir de ceapa verde
 o jumatate de ardei kapia
 2 fire de patrunjel verde
 6 frunze de baby spanac
 100 gr mozzarella sau cascaval
 sare si piper

1

Indiferent daca te afli intr-o dieta cu un continut scazut de carbohidrati sau Keto, sau ai nevoie de ceva rapid pentru a apuca sa mananci in timp ce fugi pe usa, Briosele omleta pentru mic dejun sunt perfecte, sanatoase si delicioase si iti dau energie pentru mult timp.
Eu am combinat 4 tipuri de briose omleta dintr-o lovitura, pentru diversitate.

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 ° C. Ungeti cu ulei o tava de briose de 12 bucati.
Mai intai vom pregati sunculita, o vom taia in bucatele apoi o vom cali in putin ulei.

2

In acelasi ulei calim si ciupercile taiate bucatele.

3

Cand ciupercile sunt gata si toata apa lasata de ele s-a evaporat, le scoatem din cratita.

4

Ardeiul se spala, se toaca marunt.

5

Rosiile cherry se spala, se taie in doua sau in patru dupa preferinte. Busuiocul se spala, se toaca mai mare, sau daca frunzele sunt mici se vor lasa asa, vor arata minunat in briosele omleta.

6

Spanacul baby se spala, se toaca, nu foarte marunt.

7

Ceapa verde se curata, se spala, se toaca marunt.

8

Patrunjelul se curata, se spala, se toaca marunt.

9

Am inceput umplerea brioselor, primul rand am pus sunculita, urmatorul rosii cherry, apoi urmatorul cu ardei, ultimul rand cu busuioc tocat.

10

Peste sunculita am adaugat apoi ceapa verde tocata marunt, peste rosii busuioc tocat, peste ardei ciuperci calite, iar in ultimul rand cu ciuperci, am presarat praf de usturoi si patrunjel verde.

11

Adaugam apoi mozzarella pe toate tipurile de briose.

12

Pe randul cu kaiser mai adaugam kaiser.

13

Intr-un bol vom mixa ouale cu sare si piper. Daca doriti puteti adauga si ceapa tocata marunt pentru un plus de aroma.

14

Apoi turnam ouale intr-un vas cu care putem turna usor ouale in formele de briosa.

15

De obicei intra 9 oua, formele nu trebuie incarcate foarte mult ca sa nu se reverse la coacere, cam 3/4 din forma briosei.

16

Vom da la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute ( cuptorul meu e cu ventilatie).

17

Chiar daca nu au faina sau praf de copt si sunt complet fara gluten, sunt atat de pufoase cand veti musca din ele!
Dupa ce s-au copt lasati briosele sa se raceasca aproximativ 10 minute inainte de a incerca sa le scoateti. Rulați un cutit de plastic sau o spatula in jurul peretilor interiori ai gaurilor de briosa pentru a ajuta sa le slabiti, daca este nevoie.

18

Briosele cu omleta se servesc reci sau calde alaturi de avocado taiat cuburi si rosii tocate pe o parte pentru un plus de nutritie si grasimi bune.

19

Sfaturi si trucuri pentru a face briose omlete perfecte:

Ungeti tava/tavile de briose in mod corespunzator si folositi o tava/ tavi de briose antiaderente de buna calitate. Daca aveti indoieli, folositi hartie pergament sau garnituri de cupcake pentru a preveni lipirea. Umpleti-le cam 3/4 din forma pentru a preveni revarsarea.

Cum pastrezi/stochezi briose omleta
Impachetati-le in recipiente etanse si pastrati-le la frigider pana la 5 zile. Cand aveti nevoie incalziti-le in cuptorul cu microunde (de obicei 10-15 secunde sunt suficiente) si gata masa!

Congelare briose omlete pentru micul dejun

Lasati briosele sa se raceasca complet, apoi infasurati individual in folie de plastic si adaugati-le intr-o punga cu fermoar sigur pentru congelator. Acestea vor dura pana la 2 luni.
Pentru a reincalzi, desfaceti de pe folia de plastic si pliati-le intr-un prosop de hartie umed. Se incalzesc in cuptorul cu microunde in 20 de secunde, pana la incalzire.

Mic dejun gata in cel mai scurt timp!

Pofta mare!

Ingrediente

 9-10 oua
 40 gr sunculita kaiser
 40 gr ciuperci
 4 rosii cherry
 6 frunze busuioc verde
 1 fir de ceapa verde
 o jumatate de ardei kapia
 2 fire de patrunjel verde
 6 frunze de baby spanac
 100 gr mozzarella sau cascaval
 sare si piper

Indicații

1

Indiferent daca te afli intr-o dieta cu un continut scazut de carbohidrati sau Keto, sau ai nevoie de ceva rapid pentru a apuca sa mananci in timp ce fugi pe usa, Briosele omleta pentru mic dejun sunt perfecte, sanatoase si delicioase si iti dau energie pentru mult timp.
Eu am combinat 4 tipuri de briose omleta dintr-o lovitura, pentru diversitate.

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 ° C. Ungeti cu ulei o tava de briose de 12 bucati.
Mai intai vom pregati sunculita, o vom taia in bucatele apoi o vom cali in putin ulei.

2

In acelasi ulei calim si ciupercile taiate bucatele.

3

Cand ciupercile sunt gata si toata apa lasata de ele s-a evaporat, le scoatem din cratita.

4

Ardeiul se spala, se toaca marunt.

5

Rosiile cherry se spala, se taie in doua sau in patru dupa preferinte. Busuiocul se spala, se toaca mai mare, sau daca frunzele sunt mici se vor lasa asa, vor arata minunat in briosele omleta.

6

Spanacul baby se spala, se toaca, nu foarte marunt.

7

Ceapa verde se curata, se spala, se toaca marunt.

8

Patrunjelul se curata, se spala, se toaca marunt.

9

Am inceput umplerea brioselor, primul rand am pus sunculita, urmatorul rosii cherry, apoi urmatorul cu ardei, ultimul rand cu busuioc tocat.

10

Peste sunculita am adaugat apoi ceapa verde tocata marunt, peste rosii busuioc tocat, peste ardei ciuperci calite, iar in ultimul rand cu ciuperci, am presarat praf de usturoi si patrunjel verde.

11

Adaugam apoi mozzarella pe toate tipurile de briose.

12

Pe randul cu kaiser mai adaugam kaiser.

13

Intr-un bol vom mixa ouale cu sare si piper. Daca doriti puteti adauga si ceapa tocata marunt pentru un plus de aroma.

14

Apoi turnam ouale intr-un vas cu care putem turna usor ouale in formele de briosa.

15

De obicei intra 9 oua, formele nu trebuie incarcate foarte mult ca sa nu se reverse la coacere, cam 3/4 din forma briosei.

16

Vom da la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute ( cuptorul meu e cu ventilatie).

17

Chiar daca nu au faina sau praf de copt si sunt complet fara gluten, sunt atat de pufoase cand veti musca din ele!
Dupa ce s-au copt lasati briosele sa se raceasca aproximativ 10 minute inainte de a incerca sa le scoateti. Rulați un cutit de plastic sau o spatula in jurul peretilor interiori ai gaurilor de briosa pentru a ajuta sa le slabiti, daca este nevoie.

18

Briosele cu omleta se servesc reci sau calde alaturi de avocado taiat cuburi si rosii tocate pe o parte pentru un plus de nutritie si grasimi bune.

19

Sfaturi si trucuri pentru a face briose omlete perfecte:

Ungeti tava/tavile de briose in mod corespunzator si folositi o tava/ tavi de briose antiaderente de buna calitate. Daca aveti indoieli, folositi hartie pergament sau garnituri de cupcake pentru a preveni lipirea. Umpleti-le cam 3/4 din forma pentru a preveni revarsarea.

Cum pastrezi/stochezi briose omleta
Impachetati-le in recipiente etanse si pastrati-le la frigider pana la 5 zile. Cand aveti nevoie incalziti-le in cuptorul cu microunde (de obicei 10-15 secunde sunt suficiente) si gata masa!

Congelare briose omlete pentru micul dejun

Lasati briosele sa se raceasca complet, apoi infasurati individual in folie de plastic si adaugati-le intr-o punga cu fermoar sigur pentru congelator. Acestea vor dura pana la 2 luni.
Pentru a reincalzi, desfaceti de pe folia de plastic si pliati-le intr-un prosop de hartie umed. Se incalzesc in cuptorul cu microunde in 20 de secunde, pana la incalzire.

Mic dejun gata in cel mai scurt timp!

Pofta mare!

Note

Briose omleta
(Visited 1.130 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *