AutorNicola ElenaCategorie, , DificultateÎncepător

Aceasta reteta este usor de realizat, gustoasa, sanatoasa si foarte satioasa, binenteles ca legumele pot fi diverse in functie de preferinte si gusturi. Imi place sa o gatesc pentru ca nu stau foarte mult in bucatarie si am timp sa fac alte activitati impreuna cu familia.

servire

Randamente2 porții
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare1 oră 20 minuteTimp total1 oră 30 minute

 2 pulpe mari de pui
 2 cartofi
 1 dovlecel mic
 1 vanata mica
 2 morcovi
 3 ardei kapia colorati
 sare, piper
 1 lingurita de praf de usturoi,
 2 linguri de boia dulce
 ulei de masline
 patrunjel verde

1

Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala se taie bucati, dovlecelul se spala se taie bucati, vanata se spala, se taie bucati, ardeii se spala se curata de codite si seminte, se taie bucati mai mari, morcovii se curata, se spala, se taie rondele. Amestecam intr-un bol toate bucatile de legume taiate si adaugam sare, piper, 2 linguri de ulei, boia de ardei dulce, praf de usturoi, le amestecam bine si le vom pune intr-un vas rezistent la cuptor. Adaugam peste ele ulei.

ingrediente

2

Condimentam pulpele de pui cu sare, piper, boia de ardei dulce si praf de usturoi, si le vom pune deasupra legumelor.

adaugare pulpe

3

Adaugam si peste pulpe ulei din abundenta. Nu este necesar sa puneti apa intrucat legumele vor lasa ele suficienta.

adaugare ulei

4

Le vom da la cuptorul preincalzit 180 grade C, pentru o ora si jumatate.

la cuptor

5

Se serveste cu patrunjel tocat marunt, cascaval ras sau dupa preferinta smantana, alaturi de salate de sezon.
Pofta buna!

servire

Ingrediente

 2 pulpe mari de pui
 2 cartofi
 1 dovlecel mic
 1 vanata mica
 2 morcovi
 3 ardei kapia colorati
 sare, piper
 1 lingurita de praf de usturoi,
 2 linguri de boia dulce
 ulei de masline
 patrunjel verde

Indicații

1

Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala se taie bucati, dovlecelul se spala se taie bucati, vanata se spala, se taie bucati, ardeii se spala se curata de codite si seminte, se taie bucati mai mari, morcovii se curata, se spala, se taie rondele. Amestecam intr-un bol toate bucatile de legume taiate si adaugam sare, piper, 2 linguri de ulei, boia de ardei dulce, praf de usturoi, le amestecam bine si le vom pune intr-un vas rezistent la cuptor. Adaugam peste ele ulei.

ingrediente

2

Condimentam pulpele de pui cu sare, piper, boia de ardei dulce si praf de usturoi, si le vom pune deasupra legumelor.

adaugare pulpe

3

Adaugam si peste pulpe ulei din abundenta. Nu este necesar sa puneti apa intrucat legumele vor lasa ele suficienta.

adaugare ulei

4

Le vom da la cuptorul preincalzit 180 grade C, pentru o ora si jumatate.

la cuptor

5

Se serveste cu patrunjel tocat marunt, cascaval ras sau dupa preferinta smantana, alaturi de salate de sezon.
Pofta buna!

servire

Note

Pulpe de pui pe pat de legume
(Visited 146 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *