Aceasta reteta este usor de realizat, gustoasa, sanatoasa si foarte satioasa, binenteles ca legumele pot fi diverse in functie de preferinte si gusturi. Imi place sa o gatesc pentru ca nu stau foarte mult in bucatarie si am timp sa fac alte activitati impreuna cu familia.
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala se taie bucati, dovlecelul se spala se taie bucati, vanata se spala, se taie bucati, ardeii se spala se curata de codite si seminte, se taie bucati mai mari, morcovii se curata, se spala, se taie rondele. Amestecam intr-un bol toate bucatile de legume taiate si adaugam sare, piper, 2 linguri de ulei, boia de ardei dulce, praf de usturoi, le amestecam bine si le vom pune intr-un vas rezistent la cuptor. Adaugam peste ele ulei.
Condimentam pulpele de pui cu sare, piper, boia de ardei dulce si praf de usturoi, si le vom pune deasupra legumelor.
Adaugam si peste pulpe ulei din abundenta. Nu este necesar sa puneti apa intrucat legumele vor lasa ele suficienta.
Se serveste cu patrunjel tocat marunt, cascaval ras sau dupa preferinta smantana, alaturi de salate de sezon.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala se taie bucati, dovlecelul se spala se taie bucati, vanata se spala, se taie bucati, ardeii se spala se curata de codite si seminte, se taie bucati mai mari, morcovii se curata, se spala, se taie rondele. Amestecam intr-un bol toate bucatile de legume taiate si adaugam sare, piper, 2 linguri de ulei, boia de ardei dulce, praf de usturoi, le amestecam bine si le vom pune intr-un vas rezistent la cuptor. Adaugam peste ele ulei.
Condimentam pulpele de pui cu sare, piper, boia de ardei dulce si praf de usturoi, si le vom pune deasupra legumelor.
Adaugam si peste pulpe ulei din abundenta. Nu este necesar sa puneti apa intrucat legumele vor lasa ele suficienta.
Se serveste cu patrunjel tocat marunt, cascaval ras sau dupa preferinta smantana, alaturi de salate de sezon.
Pofta buna!