AutorNicola ElenaCategorie, DificultateÎncepător

Supa verde se realizeaza usor, cu ingrediente la indemana oricui, este delicioasa, sanatoasa si usor de digerat. Se poate gati in zilele de post dar si cand va doriti o detoxifiere a organismului.

servire

Randamente4 porții
Timp de pregătire7 minuteTimp de preparare23 minuteTimp total30 minute

 230 gr praz (1 bucata)
 225 gr cartofi (2 cartofi)
 900 ml supa de legume
 130 gr mazare
 130 gr brocoli
 100 gr fasole verde
 1 ceapa
 1 foaie de dafin
 1 legatura de patrunjel
 sare, piper

1

Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete, ceapa se curata se spala se toaca marunt, prazul se spala bine, se curata de uscaturi si se taie rondele. Eu am folosit brocoli, mazare si fasole verde congelate.

ingrediente

2

Punem legumele intr-o oala, adaugam supa de legume. Daca nu aveti pregatita supa, o puteti inlocui cu apa si adaugati un cubulet de vegeta. Adaugam foaia de dafin, sare si piper si amestecam, apoi le acoperim cu un capac si le dam la fiert la foc mediu.

se adauga in oala

3

Se fierb pentru 20 de minute, sau pana cand cartofii sunt fierti.

se adauga si supa

4

Cand legumele s-au fiert, le mixam foarte fin cu un blender, nu inainte insa de a scoate foaia de dafin din oala.

se da prin blender

5

Adaugam apoi patrunjel tocat si asezonam cu sare si piper.

se adauga patrunjel

6

Supa se serveste calda cu smantana si crutoane.
Pofta buna!

servire

Ingrediente

 230 gr praz (1 bucata)
 225 gr cartofi (2 cartofi)
 900 ml supa de legume
 130 gr mazare
 130 gr brocoli
 100 gr fasole verde
 1 ceapa
 1 foaie de dafin
 1 legatura de patrunjel
 sare, piper

Indicații

1

Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete, ceapa se curata se spala se toaca marunt, prazul se spala bine, se curata de uscaturi si se taie rondele. Eu am folosit brocoli, mazare si fasole verde congelate.

ingrediente

2

Punem legumele intr-o oala, adaugam supa de legume. Daca nu aveti pregatita supa, o puteti inlocui cu apa si adaugati un cubulet de vegeta. Adaugam foaia de dafin, sare si piper si amestecam, apoi le acoperim cu un capac si le dam la fiert la foc mediu.

se adauga in oala

3

Se fierb pentru 20 de minute, sau pana cand cartofii sunt fierti.

se adauga si supa

4

Cand legumele s-au fiert, le mixam foarte fin cu un blender, nu inainte insa de a scoate foaia de dafin din oala.

se da prin blender

5

Adaugam apoi patrunjel tocat si asezonam cu sare si piper.

se adauga patrunjel

6

Supa se serveste calda cu smantana si crutoane.
Pofta buna!

servire

Supa Verde
(Visited 152 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *