Cand ai pofta de o pizza delicioasa si nu vrei sa comanzi, poti face o pizza de casa. Blatul se face foarte usor, iar toppingurile raman la alegerea ta. Usor si simplu de facut si mai ales dupa gustul fiecaruia cu ingredientele preferate poti imbina dintr-o lovitura mai multe tipuri de pizza pe un singur aluat.
Archives Pizza
Pizza briosa cu trio topping
Briosele pizza sunt foarte bune ca aperitive, ca gustari pentru o weekend-uri de dupa-amiaza, dimeneti sau intre mese cand ti-e pofta de ceva bun. Se prepara foarte rapid, sunt gustoase, usor de tinut in mana, nu ai nevoie de furculita sau cutit si sunt la indemana oricui.
De asemenea, merg de minune la picnicuri sau petreceri ca aperitive, dar si ca gustarica sau chiar la micul dejun, ori la pachet mai ales daca aveti de stat mult in trafic.
Pizza prosciutto e funghi cu margini umplute
Pizza prosciutto e funghii cu margini umplute este creata din pizza clasica, cu sunca (prosciuto, prosciutto), ciuperci (fungi, funghi) si mozzarella la care am adaugat umplerea marginilor cu alte doua ingrediente carnati si cascaval ( se pot umple si cu alte ingrediente preferate). Aceasta pizza este delicioasa, potrivita pentru toate gusturile, rapid si usor de preparat.
Pizza salami e funghi
Cand ai pofta de o gustare delicioasa si nu vrei sa comanzi sau sa iesi din casa, fa o pizza de casa, cu blat cumparat sau facut in casa, iar toppingurile raman la alegerea ta.