Salata aperitiv: Paste penne tricolor cu maioneza
In apa clocotita in care am adaugat sare, un pic de ulei de masline, se fierb pastele penne tricolor, conform indicatiilor de pe pachet. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa si se pun intrun bol la racit, timp in care pregatim celelalte ingrediente pentru salata.
Castraveti in otet se toaca marunt, sunca de Praga se taie fasii potrivite, desfacem conservele de fasole, mazare, porumb, naut si le scurgem bine de apa, apoi le clatim in apa rece.
In bolul in care am pus pastele adaugam: castravetii tocati, fasolea, nautul, mazarea, porumbul, sunca, sare maioneza, masline.
Toate ingredientele le amestecam cu o spatula apoi le dam la rece, pentru circa 2 ore.
Cand s-au racit, le portionam si se servesc ca atare sau le putem si decora cu slalata verde, patrunjel verde, rondele de morcov, rosii, masline, etc.
Pofta Buna!
Ingrediente
Indicații
In apa clocotita in care am adaugat sare, un pic de ulei de masline, se fierb pastele penne tricolor, conform indicatiilor de pe pachet. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa si se pun intrun bol la racit, timp in care pregatim celelalte ingrediente pentru salata.
Castraveti in otet se toaca marunt, sunca de Praga se taie fasii potrivite, desfacem conservele de fasole, mazare, porumb, naut si le scurgem bine de apa, apoi le clatim in apa rece.
In bolul in care am pus pastele adaugam: castravetii tocati, fasolea, nautul, mazarea, porumbul, sunca, sare maioneza, masline.
Toate ingredientele le amestecam cu o spatula apoi le dam la rece, pentru circa 2 ore.
Cand s-au racit, le portionam si se servesc ca atare sau le putem si decora cu slalata verde, patrunjel verde, rondele de morcov, rosii, masline, etc.
Pofta Buna!