AutorNicola ElenaCategorie, , , DificultateÎncepător

O reteta simpla, rapida si ieftina, teci prajite cu mujdei sunt minunate pe timp de vara si sunt foarte bune atat calde cat si reci, direct de la frigider. Le puteti servi simple cu mujdei si mamaliguta pe timp de post sau le puteti folosi ca garnitura la diverse preparate, sunt gata in maxim 30 minute.

Randamente2 porții
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

1

Mod de preparare:
Tecile (pastaile) de fasole le spalam bine si le rupem capetele si atele, sau daca aveti teci congelate nu e necesar sa le dezghetati. Le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei.

2

Dupa ce s-au prajit tecile le scoatem pe o hartie absorbanta sa se elimine surplusul de ulei. Le presaram cu sare.

3

Intr-un bol facem un mujdei simplu: pisam usturoiul, punem sare dupa gust si apa, sau mixat cu ulei ca la maioneza apoi adaugat apa/apa minerala/ iaurt.
Pentru un gust si un aspect minunat puteti adauga si o rosie coapta data pe razatoarea mare.

4

Desi aceste teci se gatesc atat de simplu va asigur ca gustul e nemaipomenit. Nu va puteti opri din mancat.

5

Sunt extrem de delicioase in combinatie cu mujdei si mamaliguta. Se pot consuma simple in perioada de post daca il tineti sau le puteti folosi ca garnitura la diverse preparate din carne.
Pofta mare!

Ingrediente

Indicații

1

Mod de preparare:
Tecile (pastaile) de fasole le spalam bine si le rupem capetele si atele, sau daca aveti teci congelate nu e necesar sa le dezghetati. Le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei.

2

Dupa ce s-au prajit tecile le scoatem pe o hartie absorbanta sa se elimine surplusul de ulei. Le presaram cu sare.

3

Intr-un bol facem un mujdei simplu: pisam usturoiul, punem sare dupa gust si apa, sau mixat cu ulei ca la maioneza apoi adaugat apa/apa minerala/ iaurt.
Pentru un gust si un aspect minunat puteti adauga si o rosie coapta data pe razatoarea mare.

4

Desi aceste teci se gatesc atat de simplu va asigur ca gustul e nemaipomenit. Nu va puteti opri din mancat.

5

Sunt extrem de delicioase in combinatie cu mujdei si mamaliguta. Se pot consuma simple in perioada de post daca il tineti sau le puteti folosi ca garnitura la diverse preparate din carne.
Pofta mare!

Teci (pastai) de fasole verde prajite cu mujdei
(Visited 768 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *