Aceasta reteta de paste cu dovlecel, sunca de curcan si rosii cherry, contine 5 ingrediente si se prepara in maxim 20 de minute. Este o reteta simpla, sanatoasa, ei usor de preparat careia dovlecelul cu sunca ii dau un gust aparte, plus ca ea poate intra la categoria retete inedite.
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare si un pic de ulei de masline.
Spalam dovlecelul si curatam usturoiul.
Usturoiul se spala, se toaca felii sau se vor taia in doua.
Dovlecelul se da pe razatoare de curatat, pentru a obtine felii lungi si subtiri.
Sunca de curcan se taie pe lungime felii groase de dimensiunea pastelor.
Intr-un wok, adaugam uleiul de masline si-l vom lasa se se incinga.
In el mai intai, se caleste usor dovlecelul.
Adaugam apoi si felile de sunca pentru o calire usoara.
Condimentam cu sare, piper, boia si usturoi praf, amestecam usor sa se condimenteze toate ingredientele.
Adaugam apoi mai spre final rosiile cherry ca sa se inmoaie si acestea usor si sa-si pastreze forma cat de cat, gustul dovlecelului si al uleiului trebuie sa fie usor sarat, aromat cu usturoi si usor colorat de la boia.
La final, pastele se scurd de apa in care au fiert si le amestecam in compozitia obtinuta din dovlecel, sunca si rosii cherry.
Pastele se servesc calde.
Au iesit extrem de gustoase, aromate si au fost devorate.
Din pacate nu pot arata si mirosul lor imbietor, efectiv mananci fara pauza. Le recomand cu drag.
Pofta mare!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare si un pic de ulei de masline.
Spalam dovlecelul si curatam usturoiul.
Usturoiul se spala, se toaca felii sau se vor taia in doua.
Dovlecelul se da pe razatoare de curatat, pentru a obtine felii lungi si subtiri.
Sunca de curcan se taie pe lungime felii groase de dimensiunea pastelor.
Intr-un wok, adaugam uleiul de masline si-l vom lasa se se incinga.
In el mai intai, se caleste usor dovlecelul.
Adaugam apoi si felile de sunca pentru o calire usoara.
Condimentam cu sare, piper, boia si usturoi praf, amestecam usor sa se condimenteze toate ingredientele.
Adaugam apoi mai spre final rosiile cherry ca sa se inmoaie si acestea usor si sa-si pastreze forma cat de cat, gustul dovlecelului si al uleiului trebuie sa fie usor sarat, aromat cu usturoi si usor colorat de la boia.
La final, pastele se scurd de apa in care au fiert si le amestecam in compozitia obtinuta din dovlecel, sunca si rosii cherry.
Pastele se servesc calde.
Au iesit extrem de gustoase, aromate si au fost devorate.
Din pacate nu pot arata si mirosul lor imbietor, efectiv mananci fara pauza. Le recomand cu drag.
Pofta mare!