AutorNicola ElenaCategorie, , , , DificultateÎncepător

Aceasta reteta de paste cu dovlecel, sunca de curcan si rosii cherry, contine 5 ingrediente si se prepara in maxim 20 de minute. Este o reteta simpla, sanatoasa, ei usor de preparat careia dovlecelul cu sunca ii dau un gust aparte, plus ca ea poate intra la categoria retete inedite.

Randamente2 porții
Timp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

 300 gr paste fettuccine
 1 dovlecel mic
 4 catei de usturoi
 200 gr sunca de curcan feliat
 10 - 15 bucati de rosii cherry
 100 ml ulei de masline extravirgin
 sare, piper
 1 lingurita boia dulce
 1 pliculet de praf de usturoi

1

Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare si un pic de ulei de masline.
Spalam dovlecelul si curatam usturoiul.

2

Usturoiul se spala, se toaca felii sau se vor taia in doua.

3

Dovlecelul se da pe razatoare de curatat, pentru a obtine felii lungi si subtiri.

4

Sunca de curcan se taie pe lungime felii groase de dimensiunea pastelor.

5

Intr-un wok, adaugam uleiul de masline si-l vom lasa se se incinga.

6

In el mai intai, se caleste usor dovlecelul.

7

Adaugam apoi si felile de sunca pentru o calire usoara.

8

Adaugam apoi cateii de usturoi taiati felii sau in doua si mai calim 2 minute.

9

Condimentam cu sare, piper, boia si usturoi praf, amestecam usor sa se condimenteze toate ingredientele.

10

Adaugam apoi mai spre final rosiile cherry ca sa se inmoaie si acestea usor si sa-si pastreze forma cat de cat, gustul dovlecelului si al uleiului trebuie sa fie usor sarat, aromat cu usturoi si usor colorat de la boia.

11

La final, pastele se scurd de apa in care au fiert si le amestecam in compozitia obtinuta din dovlecel, sunca si rosii cherry.

12

Pastele se servesc calde.

13

Au iesit extrem de gustoase, aromate si au fost devorate.

14

Din pacate nu pot arata si mirosul lor imbietor, efectiv mananci fara pauza. Le recomand cu drag.
Pofta mare!

Ingrediente

 300 gr paste fettuccine
 1 dovlecel mic
 4 catei de usturoi
 200 gr sunca de curcan feliat
 10 - 15 bucati de rosii cherry
 100 ml ulei de masline extravirgin
 sare, piper
 1 lingurita boia dulce
 1 pliculet de praf de usturoi

Indicații

1

Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare si un pic de ulei de masline.
Spalam dovlecelul si curatam usturoiul.

2

Usturoiul se spala, se toaca felii sau se vor taia in doua.

3

Dovlecelul se da pe razatoare de curatat, pentru a obtine felii lungi si subtiri.

4

Sunca de curcan se taie pe lungime felii groase de dimensiunea pastelor.

5

Intr-un wok, adaugam uleiul de masline si-l vom lasa se se incinga.

6

In el mai intai, se caleste usor dovlecelul.

7

Adaugam apoi si felile de sunca pentru o calire usoara.

8

Adaugam apoi cateii de usturoi taiati felii sau in doua si mai calim 2 minute.

9

Condimentam cu sare, piper, boia si usturoi praf, amestecam usor sa se condimenteze toate ingredientele.

10

Adaugam apoi mai spre final rosiile cherry ca sa se inmoaie si acestea usor si sa-si pastreze forma cat de cat, gustul dovlecelului si al uleiului trebuie sa fie usor sarat, aromat cu usturoi si usor colorat de la boia.

11

La final, pastele se scurd de apa in care au fiert si le amestecam in compozitia obtinuta din dovlecel, sunca si rosii cherry.

12

Pastele se servesc calde.

13

Au iesit extrem de gustoase, aromate si au fost devorate.

14

Din pacate nu pot arata si mirosul lor imbietor, efectiv mananci fara pauza. Le recomand cu drag.
Pofta mare!

Fettuccine cu sunca, dovlecel si rosii cherry
(Visited 57 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *