Archives Slow cooker

Ciorba de curcan acrita cu zeama de varza murata

Ciorba de curcan acrita cu zeama de varza murata este usor de preparat, delicioasa, aromata si perfecta in perioada rece dar si dupa sarbatori sau petrceri cand exageram poate cu multa mancare si bautura. Ciorba de curcan se serveste fierbinte, la pranz sau cina, alaturi de smantana, ardei iute verde sau murat, ceapa rosie sau verde si va fi adorata de intreaga familie.

Read More

Supa crema de urzici

Supa crema de urzici este perfecta atunci cand vine primavara si recomandata pe timpul postului, atat pentru ca este plina de vitamine si gust, cat si pentru numeroasele beneficii aduse organismului nostru. Indiferent prin ce metoda alegeti sa o gatiti, aceasta supa este absolut deliciosa.

Read More

Supa de pui cu taitei tricolor – la slow cooker

Supa de pui cu taitei de casa tricolor este o supa gustoasa datorita multitudinii de legume fierte incet dar si foarte aspectoasa si consistenta datorita taiteilor de casa colorati natural. Gatitul incet da savoare mancarii, pastreaza vitaminele si nutrientii din ingrediente si toate legumele isi vor pastra forma fara sa se distruga pe timpul fierberii, de aceea puteti alege sa le maruntiti dupa bunul plac.

Read More

Mamaliga quattro formaggi – rustica

Mamaliga quattro formaggi se prepara destul de usor, este extrem de gustoasa, satioasa si aromata, putand fi servita ca fel principal atat la pranz cat si la cina. Dupa ce mancati aceasta mamaliga nu mai aveti nevoie sa serviti si alt fel de mancare. Se serveste in general fierbinte, insa este destul de gustoasa si rece, iar daca alegeti sa o incalziti pe grill veti obtine o mamaliga coapta ca pe vremea copilariei, dar cu gust si de branza.

Read More

Fasole facaluita

Fasolea facaluita/batuta, este una dintre mancarurile cele mai apreciate in bucataria romaneasca. Fasolea facaluita este foarte gustoasa, satioasa, excelenta pentru posturi si in zilele reci, se serveste rece, ca aperitiv sau masa principala, alaturi de muraturi de sezon sau salata de ceapa rosie cu otet.

Read More

Fasole scazuta cu carnaciori

Fasolea scazuta este un preparat gustos si satios. Este una dintre cele mai des intalnite mancaruri de fasole. Va invit cu drag sa o preparati si voi, pentru mine e cea mai buna fasole cu carnati pe care am facut-o eu pana acum, seamana foarte mult la gust cu fasolea gatita de bunica si mama mea.

Read More

Supa picanta de bostan

Bostanul este bogat in betacaroten, are proprietati antiinflamatoare si antioxidante, este anticancerigen si anti-diabetic. Dovleacul, sau bostanul, are foarte puţine calorii, dar totodata este o sursa bogata de fibre, antioxidanți, minerale, vitamine, fiind recomandat de nutritioniști pentru controlul colesterolului si reducerea greutatii corporale

Read More