Supa de pui este un preparat ideal de servit în orice moment al zilei. Este gustoasa, sanatoasa si extrem de ușor de preparat, așa ca ti-am pregatit mai jos o reteta delicioasa de supa din pui cu taitei si morcovi.
Mod de preparare:
Carnea se clateste in apa rece, si se pune la fiert pentru spumare. Intre timp pregatim legumele: morcovii se curata, se spala, ceapa se curata se spala, radacinoasele se curata, se spala, frunzele de patrunjel se spala, rosiile se spala.
Ardeiul rosu se taie marunt, mie imi place sa adaug si ardei galben pentru culoare. Ceapa se toaca solzisori.
Pulpa si pieptul de pui se dau intr-un clocot pentru spumarea carnii, eu de obicei arunc aceasta apa, spal apoi bine carnea cu apa rece si apoi o pun pe foc cu alta apa.
Rosia se taie in bucati si radacinoasele se toc marunt, dupa preferinta le puteti da pe razatoare.
Morcovii ii toc rondele, pentru un aspect frumos, puteti insa sa ii tocati bucati sau chiar sa-i dati pe razatoarea mica.
Adugam legumele tocate in oala.
Peste legume punem si carnea de pui, adaugam apa in functie de cat de lichida va doriti sa iasa. Trebuie insa sa tinem cont de faptul ca pe parcus apa va mai scadea. Cand legumele s-au inmuiat adaugam sare dupa gust, scoatem carnea si o taiem in bucati.
Legumele si carnea se fierb pentru circa 35 de minute.
Cu 3 de minute inainte de final, adaugam taiteii.
Stingem focul si ornam cu patrunjel verde. Mie imi place sa adaug si leustean verde la supa de pui.
Supa se serveste fierbinte. Reteta este simpla, ingrediente banale dar rezultatul este delicios, extrem de buna si in cazul racelilor sau a problemelor de stomac.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Carnea se clateste in apa rece, si se pune la fiert pentru spumare. Intre timp pregatim legumele: morcovii se curata, se spala, ceapa se curata se spala, radacinoasele se curata, se spala, frunzele de patrunjel se spala, rosiile se spala.
Ardeiul rosu se taie marunt, mie imi place sa adaug si ardei galben pentru culoare. Ceapa se toaca solzisori.
Pulpa si pieptul de pui se dau intr-un clocot pentru spumarea carnii, eu de obicei arunc aceasta apa, spal apoi bine carnea cu apa rece si apoi o pun pe foc cu alta apa.
Rosia se taie in bucati si radacinoasele se toc marunt, dupa preferinta le puteti da pe razatoare.
Morcovii ii toc rondele, pentru un aspect frumos, puteti insa sa ii tocati bucati sau chiar sa-i dati pe razatoarea mica.
Adugam legumele tocate in oala.
Peste legume punem si carnea de pui, adaugam apa in functie de cat de lichida va doriti sa iasa. Trebuie insa sa tinem cont de faptul ca pe parcus apa va mai scadea. Cand legumele s-au inmuiat adaugam sare dupa gust, scoatem carnea si o taiem in bucati.
Legumele si carnea se fierb pentru circa 35 de minute.
Cu 3 de minute inainte de final, adaugam taiteii.
Stingem focul si ornam cu patrunjel verde. Mie imi place sa adaug si leustean verde la supa de pui.
Supa se serveste fierbinte. Reteta este simpla, ingrediente banale dar rezultatul este delicios, extrem de buna si in cazul racelilor sau a problemelor de stomac.
Pofta buna!