O reteta inedita de snitele, fara faina si ou, usor de preparat, fara miros de prajeala in casa, si fara sa petreci prea mult timp in bucatarie. Aceste snitele sunt perfecte pentru orice masa de pe timpul zilei, le puteti lua chiar si la pachet in sandwich-uri sau sa le taiati fasii si sa le adaugati in salate de cruditati verzi, sunt absolut delicioase.
Mod de preparare:
Feliem pieptul de pui in fasii de grosimea unui deget spalam si uscam carnea cu un prosop de hartie. Acoperim pieptul de pui cu folie de plastic si il batem usor sau trecem cu sucitorul peste el pentru o aplatizare uniforma si fragezire.
Pregatim marinada 3M ( miere, mustar, maioneza) Intr-un bol punem mustarul, uleiul, usturoiul dat prin presa, mierea lichida si maioneza. Asezonam cu sare si condimente dupa gust, apoi amestecam totul foarte bine. Intr-un bol adanc punem feliile de carne de pui si turnam marinada peste ele, ameztecam bine ca marinada sa se distribuie pe toata carnea apoi acoperim bolul cu o folie si lasam in frigider pentru 1-2 ore.
In tava rezistenta la cuptor sau tava cuptorului asezam snitelele marinate pe tava tapetata cu hartie de copt, peste ele turnam marinada din vas.
Snitelele suculente de pui sunt gata!
Se servesc cu sosul cu sosul preferat, o salata de legume proaspete si garnitura preferata.
Noi am servit cu garnitura din cartofi evantai la cuptor si sos tzatziki, alaturi de salata din varza dulce alba.
Un altfel de pranz sau de ce nu chiar cina sanatoasa si gustoasa ce va fi pe placul tuturor.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Feliem pieptul de pui in fasii de grosimea unui deget spalam si uscam carnea cu un prosop de hartie. Acoperim pieptul de pui cu folie de plastic si il batem usor sau trecem cu sucitorul peste el pentru o aplatizare uniforma si fragezire.
Pregatim marinada 3M ( miere, mustar, maioneza) Intr-un bol punem mustarul, uleiul, usturoiul dat prin presa, mierea lichida si maioneza. Asezonam cu sare si condimente dupa gust, apoi amestecam totul foarte bine. Intr-un bol adanc punem feliile de carne de pui si turnam marinada peste ele, ameztecam bine ca marinada sa se distribuie pe toata carnea apoi acoperim bolul cu o folie si lasam in frigider pentru 1-2 ore.
In tava rezistenta la cuptor sau tava cuptorului asezam snitelele marinate pe tava tapetata cu hartie de copt, peste ele turnam marinada din vas.
Snitelele suculente de pui sunt gata!
Se servesc cu sosul cu sosul preferat, o salata de legume proaspete si garnitura preferata.
Noi am servit cu garnitura din cartofi evantai la cuptor si sos tzatziki, alaturi de salata din varza dulce alba.
Un altfel de pranz sau de ce nu chiar cina sanatoasa si gustoasa ce va fi pe placul tuturor.
Pofta buna!