Bostanul este bogat in betacaroten, are proprietati antiinflamatoare si antioxidante, este anticancerigen si anti-diabetic. Dovleacul, sau bostanul, are foarte puţine calorii, dar totodata este o sursa bogata de fibre, antioxidanți, minerale, vitamine, fiind recomandat de nutritioniști pentru controlul colesterolului si reducerea greutatii corporale

servire

Randamente4 porții
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare2 oreTimp total2 ore 10 minute

 480 gr bostan
 260 gr praz /1 buc de praz
 2 linguri de ulei
 2 catei de usturoi
 900 ml supa de pui
 1 lingurita de ghimbir praf
 1 lingurita de chimion pudra
 sare si piper
 patrunjel verde
 iaurt grecesc/smantana

1

Mod de preparare:
Se curata bostanul de coaja si seminte si se taie in bucati, prazul se curata, se spala, se taie rondele.

ingrediente

2

Usturoiul se zdrobeste. Supa de pui o puteti pregati cu: un piept de pui, o pulpa de pui, un morcov, telina, pastarnac, ceapa si un fir de patrunjel verde, sau la alegere supa rapida daca folositi de obicei cubulete de pui adaugati apa si ulei, le dati cateva minute in fiert.

ingrediente

3

In oala slow cooker punem bostanul taiat cubulete.

bostan

4

Se adauga si prazul cu usturoiul.

prazul

5

Condimentam cu sare si piper si o lingurita de ghimbir pudra.

ghimbir

6

Eu am pus si o lingurita de chimion. Daca nu va place gustul lui puteti sa-l inlocuiti cu boia de ardei dulce.

chimion

7

La final adaugam supa de pui. Se seteaza oala pentru 2 ore pe trepta high.

supa

8

Cand e gata se mixeaza bine, se mai condimenteaza cu sare, piper si usturoi praf, se adauga patrunjel verde.

la final

9

Se serveste cu iaurt grecesc sau smantana si crutoane.
Pofta buna!

servire

10

Bostanul este bogat in betacaroten, are proprietati antiinflamatoare si antioxidante, este anticancerigen si anti-diabetic. Dovleacul, sau bostanul, are foarte puţine calorii, dar totodata este o sursa bogata de fibre, antioxidanți, minerale, vitamine, fiind recomandat de nutritioniști pentru controlul colesterolului si reducerea greutatii corporale.

servire

Ingrediente

 480 gr bostan
 260 gr praz /1 buc de praz
 2 linguri de ulei
 2 catei de usturoi
 900 ml supa de pui
 1 lingurita de ghimbir praf
 1 lingurita de chimion pudra
 sare si piper
 patrunjel verde
 iaurt grecesc/smantana

Indicații

1

Mod de preparare:
Se curata bostanul de coaja si seminte si se taie in bucati, prazul se curata, se spala, se taie rondele.

ingrediente

2

Usturoiul se zdrobeste. Supa de pui o puteti pregati cu: un piept de pui, o pulpa de pui, un morcov, telina, pastarnac, ceapa si un fir de patrunjel verde, sau la alegere supa rapida daca folositi de obicei cubulete de pui adaugati apa si ulei, le dati cateva minute in fiert.

ingrediente

3

In oala slow cooker punem bostanul taiat cubulete.

bostan

4

Se adauga si prazul cu usturoiul.

prazul

5

Condimentam cu sare si piper si o lingurita de ghimbir pudra.

ghimbir

6

Eu am pus si o lingurita de chimion. Daca nu va place gustul lui puteti sa-l inlocuiti cu boia de ardei dulce.

chimion

7

La final adaugam supa de pui. Se seteaza oala pentru 2 ore pe trepta high.

supa

8

Cand e gata se mixeaza bine, se mai condimenteaza cu sare, piper si usturoi praf, se adauga patrunjel verde.

la final

9

Se serveste cu iaurt grecesc sau smantana si crutoane.
Pofta buna!

servire

10

Bostanul este bogat in betacaroten, are proprietati antiinflamatoare si antioxidante, este anticancerigen si anti-diabetic. Dovleacul, sau bostanul, are foarte puţine calorii, dar totodata este o sursa bogata de fibre, antioxidanți, minerale, vitamine, fiind recomandat de nutritioniști pentru controlul colesterolului si reducerea greutatii corporale.

servire

Note

Supa picanta de bostan
(Visited 169 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *