Tocanita de leurda cu stevie se prepara usor si rapid, in special primavara, iar pentru ea avem nevoie doar de cateva ingrediente. Tocanita de leurda cu stevie poate fi servita ca atare ca fel principal in perioadele de post, dar la fel de bine poate fi mancata ca garnitura pe langa o friptura frageda si suculenta. Urmariti mai jos reteta cu care vei obtine un preparat gustos, aromat si sanatos.
Mod de preparare:
Leurda si stevia se spala bine sub jet de apa rece, se lasa la scurs pe servete de bucatarie. Ardeiul se curata de codita si seminte, se spala. Ceapa se curata de coaja, se spala.
Intr-o tigaie adanca turnam cateva linguri de ulei de masline si il incingem.
Tocam ceapa solzisori sau in semiluna cum doriti.
Tocam si ardeiul marunt.
Ceapa si ardeiul tocate se calesc usor in ulei de masline.
Indepartam de la stevia cozile si nervurile mai groase, vom folosi doar frunzele.
Leurda o vom toca in bucati mari.
Verificam daca ceapa e sticloasa si daca ardeiul s-a inmuiat putin, amestecam pana cand sunt gata.
Cand legumele s-au inmuiat, adaugam leurda si si stevia pe care le calim cateva secunde pana cand isi micsoreaza volumul.
O sa vedeti ca frunzele leurdei si steviei se vor inmuia rapid.
Tocanita de leurda si stevie poate fi consumata ca atare, e perfecta in zile de post sau daca sunteti vegetarieni. De asemenea aceasta tocanita poate tine loc de garnitura la fripturi din carne de vita, porc, miel sau pui.
Surprindeti asadar pe cei de la masa cu un preparat ușor, satios, gustos si sanatos, plin de vitamine.
Tocanita de leurda cu stevie este bogata in vitamine si este recomandata mai ales primavara, cand este necesara o revitalizare a organismului dupa sezonul rece.
Cum este sezonul leurdei si steviei, incercati sa le consumati cat mai des impreuna sau separat in diverse preparate si chiar in aceasta tocanita care va fi pe placul multora dintre noi si benefica chiar si celor care se află la dieta sau vor sa aiba o alimentatie echilibrata.
Pofta mare!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Leurda si stevia se spala bine sub jet de apa rece, se lasa la scurs pe servete de bucatarie. Ardeiul se curata de codita si seminte, se spala. Ceapa se curata de coaja, se spala.
Intr-o tigaie adanca turnam cateva linguri de ulei de masline si il incingem.
Tocam ceapa solzisori sau in semiluna cum doriti.
Tocam si ardeiul marunt.
Ceapa si ardeiul tocate se calesc usor in ulei de masline.
Indepartam de la stevia cozile si nervurile mai groase, vom folosi doar frunzele.
Leurda o vom toca in bucati mari.
Verificam daca ceapa e sticloasa si daca ardeiul s-a inmuiat putin, amestecam pana cand sunt gata.
Cand legumele s-au inmuiat, adaugam leurda si si stevia pe care le calim cateva secunde pana cand isi micsoreaza volumul.
O sa vedeti ca frunzele leurdei si steviei se vor inmuia rapid.
Tocanita de leurda si stevie poate fi consumata ca atare, e perfecta in zile de post sau daca sunteti vegetarieni. De asemenea aceasta tocanita poate tine loc de garnitura la fripturi din carne de vita, porc, miel sau pui.
Surprindeti asadar pe cei de la masa cu un preparat ușor, satios, gustos si sanatos, plin de vitamine.
Tocanita de leurda cu stevie este bogata in vitamine si este recomandata mai ales primavara, cand este necesara o revitalizare a organismului dupa sezonul rece.
Cum este sezonul leurdei si steviei, incercati sa le consumati cat mai des impreuna sau separat in diverse preparate si chiar in aceasta tocanita care va fi pe placul multora dintre noi si benefica chiar si celor care se află la dieta sau vor sa aiba o alimentatie echilibrata.
Pofta mare!