AutorNicola ElenaCategorie, , , , , DificultateÎncepător

servire

Randamente12 porții
Timp de pregătire20 minuteTimp de preparare17 minuteTimp total37 minute

Pentru crusta
 190 gr biscuiti digestivi (1 biscuite/forma de briosa)
 30 gr zahar brun (2 linguri)
 45 gr unt topit (3 linguri)
Pentru crema
 450 gr branza pentru prajituri
 80 gr zahar vanilat pudra ( o ceasca si jumatate)
 4 picături esenta vanilie
 2 oua
Pentru decor
 12 lingurite de ciocolata topita (o lingurita/briosa)
 12 fructe: zmeura
 36 fructe: afine

1

Mod de preparare
Realizarea crustei: Biscuitii digestivi se maruntesc iar untul se topeste.
Intrun bol punem biscuitii maruntiti, zaharul brun si untul topit si le amestecam pana la omogenizare.

2

Asezam in formele de briose, hartie pentru briose, apoi portionam compozitia obtinuta in fiecare forma in mod egal. Tasam bine compozitia in forme si vom da la cuptorul preincalzit 180 grade pentru 5 minute.

3

Realizarea cremei: Se mixeaza branza cu zaharul vanilat, adaugam ouale si esenta de vanilie si mai mixam pana la omogenizare. Turnam compozitia obtinuta intr-un pos cu dui sau in lipsa lui puteti umpleti formele cu o lingura fara a depasi baza hartiei de copt a briosei. Briosele se introduc la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-17 minute, o sa observati ca vor avea o culare aurie.

4

Dupa ce s-au scos mini cheesecake-urile din cuptor, se dau la rece pentru 1-1,5 ore.
Cand s-au racit, se vor orna dupa preferinte cu dulceata, ciocolata, frisca, diverse fructe, etc.
Eu am ales sa le ornez cu ciocolata si fructe de padure (zmeura si afine) si au iesit delicioase.

5

Pofta buna!

Ingrediente

Pentru crusta
 190 gr biscuiti digestivi (1 biscuite/forma de briosa)
 30 gr zahar brun (2 linguri)
 45 gr unt topit (3 linguri)
Pentru crema
 450 gr branza pentru prajituri
 80 gr zahar vanilat pudra ( o ceasca si jumatate)
 4 picături esenta vanilie
 2 oua
Pentru decor
 12 lingurite de ciocolata topita (o lingurita/briosa)
 12 fructe: zmeura
 36 fructe: afine

Indicații

1

Mod de preparare
Realizarea crustei: Biscuitii digestivi se maruntesc iar untul se topeste.
Intrun bol punem biscuitii maruntiti, zaharul brun si untul topit si le amestecam pana la omogenizare.

2

Asezam in formele de briose, hartie pentru briose, apoi portionam compozitia obtinuta in fiecare forma in mod egal. Tasam bine compozitia in forme si vom da la cuptorul preincalzit 180 grade pentru 5 minute.

3

Realizarea cremei: Se mixeaza branza cu zaharul vanilat, adaugam ouale si esenta de vanilie si mai mixam pana la omogenizare. Turnam compozitia obtinuta intr-un pos cu dui sau in lipsa lui puteti umpleti formele cu o lingura fara a depasi baza hartiei de copt a briosei. Briosele se introduc la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-17 minute, o sa observati ca vor avea o culare aurie.

4

Dupa ce s-au scos mini cheesecake-urile din cuptor, se dau la rece pentru 1-1,5 ore.
Cand s-au racit, se vor orna dupa preferinte cu dulceata, ciocolata, frisca, diverse fructe, etc.
Eu am ales sa le ornez cu ciocolata si fructe de padure (zmeura si afine) si au iesit delicioase.

5

Pofta buna!

Mini cheesecake cu ciocolata si fructe
(Visited 116 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *