Mod de preparare
Realizarea crustei: Biscuitii digestivi se maruntesc iar untul se topeste.
Intrun bol punem biscuitii maruntiti, zaharul brun si untul topit si le amestecam pana la omogenizare.
Realizarea cremei: Se mixeaza branza cu zaharul vanilat, adaugam ouale si esenta de vanilie si mai mixam pana la omogenizare. Turnam compozitia obtinuta intr-un pos cu dui sau in lipsa lui puteti umpleti formele cu o lingura fara a depasi baza hartiei de copt a briosei. Briosele se introduc la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-17 minute, o sa observati ca vor avea o culare aurie.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare
Realizarea crustei: Biscuitii digestivi se maruntesc iar untul se topeste.
Intrun bol punem biscuitii maruntiti, zaharul brun si untul topit si le amestecam pana la omogenizare.
Realizarea cremei: Se mixeaza branza cu zaharul vanilat, adaugam ouale si esenta de vanilie si mai mixam pana la omogenizare. Turnam compozitia obtinuta intr-un pos cu dui sau in lipsa lui puteti umpleti formele cu o lingura fara a depasi baza hartiei de copt a briosei. Briosele se introduc la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-17 minute, o sa observati ca vor avea o culare aurie.
Pofta buna!