Mod de preparare:
Pentru aluatul de pandispan, preincalzim cuptorul la 180 grade C. Punem hartie de copt pe tava. Topim untul, separam ouale.
Batem albusul cu un praf de sare, apoi il dam la rece. Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul, pana cand compozitia se ingroasa iar zaharul s-a topit.
Cernem faina peste crema de oua, fara a-l incorpora inca, turnam apoi untul topit, fara a-l incorpora. Presaram deasupra alunele macinate si pe cele maruntite. Adaugam acest amestec in albusul batut si-l incorporam cu grija pana la omogenizare.
Turnam in tava de copt, netezim bine suprafata si coacem timp de 15 minute.
Dupa coacere, pandispanul se lasa la rece apoi il vom decupa cu forme diferite.
Le ornam cu frisca, dulceata, fructe de padure, bombonele pentru decor, in functie de imaginatia fiecaruia.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Pentru aluatul de pandispan, preincalzim cuptorul la 180 grade C. Punem hartie de copt pe tava. Topim untul, separam ouale.
Batem albusul cu un praf de sare, apoi il dam la rece. Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul, pana cand compozitia se ingroasa iar zaharul s-a topit.
Cernem faina peste crema de oua, fara a-l incorpora inca, turnam apoi untul topit, fara a-l incorpora. Presaram deasupra alunele macinate si pe cele maruntite. Adaugam acest amestec in albusul batut si-l incorporam cu grija pana la omogenizare.
Turnam in tava de copt, netezim bine suprafata si coacem timp de 15 minute.
Dupa coacere, pandispanul se lasa la rece apoi il vom decupa cu forme diferite.
Le ornam cu frisca, dulceata, fructe de padure, bombonele pentru decor, in functie de imaginatia fiecaruia.
Pofta buna!