Ideal pentru sanatatea organismului, detoxifiere si intarirea imunitatii.
Mod de preparare:
Sfecla se spala, se curata de coaja, si se taie in felii mici ca sa se poata introduce mai usor in storcator, morcovii se spala se curata de coaja si se taie un bucati subtiri, merele se spala, se curata de codite si seminte si se taie in felii.
Vom stoarce in recipiente separate, mai intai merele, apoi morcovii si la urma sfecla rosie.
Intrun pahar mare, vom turna mai intai sucul de sfecla, apoi cel de morcovi, si la urma sucul de mere, astfel vom obtine trei culori a sucului. Puteti adauga gheata, afine, mure, zmeura.
Sucul de sfecla rosie:
Sfecla roşie este una dintre cele mai benefice legume pentru organism, sfecla rosie este cunoscută de ani de zile ca fiind „protectoarea” ficatului si leguma fericirii. Acest “super-aliment” reprezintă o sursă excelentă de vitamina B, folaţi, mangan şi potasiu. De asemenea, este o sursă bună de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru, fosfor, si un excelent antioxidant.
Sucul de morcov:
Cele doua componente importante la morcovi sunt vitamina A si betacarotenul. Ei mai contin vitaminele A, B1, B2, C, saruri minerale, precum calciu, magneziu, fier, potasiu, sodiu, fosfor, asparagina si beta-caroten, fibre alimentare, pigment vegetal cu proprietati antioxidante. Sucul de morcovi curata si reface ficatul.
Sucul de mar:
Este bogat în vitamine, minerale, antioxidanţi, fibre solubile şi pectine. Sucul de mere este depurativ, laxativ, antiseptic, tonic pentru muşchi şi nervi, antireumatic şi relaxant hepatic. Printre beneficiile sucului de mere se numără reducerea colesterolului din sânge, reglarea nivelului insulinei, blocarea asimilării grăsimilor.
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Sfecla se spala, se curata de coaja, si se taie in felii mici ca sa se poata introduce mai usor in storcator, morcovii se spala se curata de coaja si se taie un bucati subtiri, merele se spala, se curata de codite si seminte si se taie in felii.
Vom stoarce in recipiente separate, mai intai merele, apoi morcovii si la urma sfecla rosie.
Intrun pahar mare, vom turna mai intai sucul de sfecla, apoi cel de morcovi, si la urma sucul de mere, astfel vom obtine trei culori a sucului. Puteti adauga gheata, afine, mure, zmeura.
Sucul de sfecla rosie:
Sfecla roşie este una dintre cele mai benefice legume pentru organism, sfecla rosie este cunoscută de ani de zile ca fiind „protectoarea” ficatului si leguma fericirii. Acest “super-aliment” reprezintă o sursă excelentă de vitamina B, folaţi, mangan şi potasiu. De asemenea, este o sursă bună de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru, fosfor, si un excelent antioxidant.
Sucul de morcov:
Cele doua componente importante la morcovi sunt vitamina A si betacarotenul. Ei mai contin vitaminele A, B1, B2, C, saruri minerale, precum calciu, magneziu, fier, potasiu, sodiu, fosfor, asparagina si beta-caroten, fibre alimentare, pigment vegetal cu proprietati antioxidante. Sucul de morcovi curata si reface ficatul.
Sucul de mar:
Este bogat în vitamine, minerale, antioxidanţi, fibre solubile şi pectine. Sucul de mere este depurativ, laxativ, antiseptic, tonic pentru muşchi şi nervi, antireumatic şi relaxant hepatic. Printre beneficiile sucului de mere se numără reducerea colesterolului din sânge, reglarea nivelului insulinei, blocarea asimilării grăsimilor.