Ruladele din ardei copti sunt niste aperitive rapide, ce sunt foarte aspectuoase si delicioase, ele combina dulceata ardeilor si gustul inconfundabil de ton cu urda proaspata. Se pregatesc usor si rapid cu ingrediente simple, fiind perfecte pentru familia ta dar si pentu o masa festiva sau de sarbatore, cu siguranta oaspetii vor memoriza acest deliciu, ruladel de ardei fiind o minunatie de gust cu un aspect senzational.
Mod de preparare:
Ardeii se spala si se sterg cu un servet, nu trebuie sa-i strapungem absolut deloc.
Imediat ce pielea este prajita, intoarcem ardeii si ne asiguram ca se gatesc uniform pe toate partile, avem grija sa nu ii strapungem, ar iesi aburi si s-ar strica. De fapt, aburul eliberat in interiorul ardeilor face cea mai mare parte a muncii, permitandu-le sa se gateasca rapid, fara a se usca.
Cand ardeii sunt copti uniform, ii scoatem din cuptor si cu grija, cat sunt inca fierbinti, ii invelim in hartie de copt si apoi in folie de aluminiu.
Ii lasam sa se raceasca incet apoi trecem la curatarea lor, pielea ar trebui sa se desprinda foarte ușor.
De asemenea, indepartam cotorul si semintele si impartim in 3-4 felii fiecare ardei pe care le asezam pe un platou.
Tamponam fiecare felie de ardei cu hartie absorbanta, pentru a elimina excesul de umiditate.
Pregatim apoi umplutura si adaugam intr-un bol incapator urda pe care o vom framata un pic.
Adaugam apoi tonul scurs peste urda moale.
Tocam cateva fire de patrunjel, dam coaja de lamaie pe razatoarea cu ochiuri mici si le adaugam peste urda si ton. Presaram sare dupa gust si amestecam.
Se umple apoi fiecare bucata de ardei cu crema obtinuta si se ruleaza usor.
Pe masura ce sunt gata le aranjam pe o farfurie sau platou.
Dupa ce am termintat de rulat bucatile de ardei cu umplutura, stropim ruladele cu un strop de ulei de masline, presaram un praf de sare si patrunjel proaspat tocat si ruladele sunt gata.
.
Aceste mici delicatese se savureaza reci si sunt ideale atat la pranz cat si la cina, dar se mai pot servi si ca gustari intre mesele principale ale zilei.
Ingredientele pentru ruladele de ardei cu urda si ton sunt putine si simple, dar va asigur ca rezultatul este uimitor, cu un gust minunat si un aspect senzational.
Pofta mare!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Ardeii se spala si se sterg cu un servet, nu trebuie sa-i strapungem absolut deloc.
Imediat ce pielea este prajita, intoarcem ardeii si ne asiguram ca se gatesc uniform pe toate partile, avem grija sa nu ii strapungem, ar iesi aburi si s-ar strica. De fapt, aburul eliberat in interiorul ardeilor face cea mai mare parte a muncii, permitandu-le sa se gateasca rapid, fara a se usca.
Cand ardeii sunt copti uniform, ii scoatem din cuptor si cu grija, cat sunt inca fierbinti, ii invelim in hartie de copt si apoi in folie de aluminiu.
Ii lasam sa se raceasca incet apoi trecem la curatarea lor, pielea ar trebui sa se desprinda foarte ușor.
De asemenea, indepartam cotorul si semintele si impartim in 3-4 felii fiecare ardei pe care le asezam pe un platou.
Tamponam fiecare felie de ardei cu hartie absorbanta, pentru a elimina excesul de umiditate.
Pregatim apoi umplutura si adaugam intr-un bol incapator urda pe care o vom framata un pic.
Adaugam apoi tonul scurs peste urda moale.
Tocam cateva fire de patrunjel, dam coaja de lamaie pe razatoarea cu ochiuri mici si le adaugam peste urda si ton. Presaram sare dupa gust si amestecam.
Se umple apoi fiecare bucata de ardei cu crema obtinuta si se ruleaza usor.
Pe masura ce sunt gata le aranjam pe o farfurie sau platou.
Dupa ce am termintat de rulat bucatile de ardei cu umplutura, stropim ruladele cu un strop de ulei de masline, presaram un praf de sare si patrunjel proaspat tocat si ruladele sunt gata.
.
Aceste mici delicatese se savureaza reci si sunt ideale atat la pranz cat si la cina, dar se mai pot servi si ca gustari intre mesele principale ale zilei.
Ingredientele pentru ruladele de ardei cu urda si ton sunt putine si simple, dar va asigur ca rezultatul este uimitor, cu un gust minunat si un aspect senzational.
Pofta mare!