Suntem obisnuiti cu reteta cand, de exemplu, pieptul de pui se trece prin faina, ou si pesmet sau fulgi de porumb atunci cand il dam la cuptor. Dar exista si alta metoda. Astazi, va povestesc cum sa marinati carnea astfel incat rezultatul sa fie unul wow, fara a folosi faina, ou, pesmet, fulgi de porumb sau fulgi de cartofi.
40 gr miere de albina
30 gr mustar
3 - 4 catei de usturoi
50 maioneza
30 ml ulei ( 3 linguri)
sare si piper dupa gust
1 lingurita boia de ardei dulce
1 lingurita boia de ardei afumata ( optional)
1
Mod de preparare:
Pregatim toate ingredientele, astfel incat sa nu omitem vreuna. Cantarim mustarul si maioneza, usturoiul il zdrobim in presa sau il dam pe razatoarea mica. Puteti inlocui usturoiul si cu praf de usturoi.
2
Amestecam mustarul, uleiul, usturoiul dat prin presa, mierea lichida si maioneza. Asezonam cu sare si condimente dupa gust.
3
Amestecam apoi bine toate ingredientele.
4
Ingrediente
40 gr miere de albina
30 gr mustar
3 - 4 catei de usturoi
50 maioneza
30 ml ulei ( 3 linguri)
sare si piper dupa gust
1 lingurita boia de ardei dulce
1 lingurita boia de ardei afumata ( optional)
(Visited 73 times, 1 visits today)