Pentru crusta
190 gr biscuiti digestivi (1 biscuite/forma de briosa)
30 gr zahar brun (2 linguri)
45 gr unt topit (3 linguri)
Pentru crema
450 gr branza pentru prajituri
80 gr zahar vanilat pudra ( o ceasca si jumatate)
4 picături esenta vanilie
2 oua
Pentru decor
12 lingurite de ciocolata topita (o lingurita/briosa)
12 fructe: zmeura
36 fructe: afine
1
Mod de preparare
Realizarea crustei: Biscuitii digestivi se maruntesc iar untul se topeste.
Intrun bol punem biscuitii maruntiti, zaharul brun si untul topit si le amestecam pana la omogenizare.
2
3
Realizarea cremei: Se mixeaza branza cu zaharul vanilat, adaugam ouale si esenta de vanilie si mai mixam pana la omogenizare. Turnam compozitia obtinuta intr-un pos cu dui sau in lipsa lui puteti umpleti formele cu o lingura fara a depasi baza hartiei de copt a briosei. Briosele se introduc la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-17 minute, o sa observati ca vor avea o culare aurie.
4
5
Pofta buna!
Ingrediente
Pentru crusta
190 gr biscuiti digestivi (1 biscuite/forma de briosa)
30 gr zahar brun (2 linguri)
45 gr unt topit (3 linguri)
Pentru crema
450 gr branza pentru prajituri
80 gr zahar vanilat pudra ( o ceasca si jumatate)
4 picături esenta vanilie
2 oua
Pentru decor
12 lingurite de ciocolata topita (o lingurita/briosa)
12 fructe: zmeura
36 fructe: afine
(Visited 296 times, 1 visits today)