Rulada de pui cu garnitura de hrisca cu legume

AutorNicola ElenaCategorie, , , DificultateÎncepător

Rulada din piept de pui este o mancare extrem de simpla, parfumata de la bacon, extrem de gustoasa si suculenta de la cascaval si grasimea baconului. Se prepara usor, intr-un timp relativ scurt si pot fi consumate calde cat si reci.

servire
Randamente1 porție
Timp de pregătire10 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total20 minute
 4 - 5 felii de piept de pui
 100 gr bacon feliat
 5 felii de cascaval
 2 oua
 faina
 pesmet
 sare si piper
 ulei pentru prajit
1

Mod de preparare:
Se feliaza pieptul de pui in felii subtiri, eu am cumparat pieptul deja feliat pentru snitel. Se da cu sare si piper pe fiecare parte.

piept de pui

2

Se adauga peste pieptul de pui cate o felie de bacon, sau piept de porc feliat.

adaugam bacon

3

Feliile de cascaval se taie in jumatate si le vom aseza pe fiecare felie de piept de pui.

cascaval

4

Le rulam pe toate cu grija.

le rulam

5

Le vom trece prin faina ca pe snitele.

le trecem prin faina

6

apoi le trecem si prin ou batut in care am adaugat sare si piper.

ou

7

Trecem ruladele prin pesmet fin.

pesmet

8

Apoi le vom praji in ulei incins pe fiecare parte.

prajire

9

La final trebuie sa avem niste mici rulade frumos rumenite si parfumate de la bacon.

final

10

Se servesc cu diferite garnituri si salate. Eu am ales sa le servesc cu garnitura de hrisca cu legume.
Pofta buna!

servire

11

Priviti cat de bine arata ruladele in sectiune.

in sectiune

Ingrediente

 4 - 5 felii de piept de pui
 100 gr bacon feliat
 5 felii de cascaval
 2 oua
 faina
 pesmet
 sare si piper
 ulei pentru prajit

Indicații

1

Mod de preparare:
Se feliaza pieptul de pui in felii subtiri, eu am cumparat pieptul deja feliat pentru snitel. Se da cu sare si piper pe fiecare parte.

piept de pui

2

Se adauga peste pieptul de pui cate o felie de bacon, sau piept de porc feliat.

adaugam bacon

3

Feliile de cascaval se taie in jumatate si le vom aseza pe fiecare felie de piept de pui.

cascaval

4

Le rulam pe toate cu grija.

le rulam

5

Le vom trece prin faina ca pe snitele.

le trecem prin faina

6

apoi le trecem si prin ou batut in care am adaugat sare si piper.

ou

7

Trecem ruladele prin pesmet fin.

pesmet

8

Apoi le vom praji in ulei incins pe fiecare parte.

prajire

9

La final trebuie sa avem niste mici rulade frumos rumenite si parfumate de la bacon.

final

10

Se servesc cu diferite garnituri si salate. Eu am ales sa le servesc cu garnitura de hrisca cu legume.
Pofta buna!

servire

11

Priviti cat de bine arata ruladele in sectiune.

in sectiune

Rulada de pui cu garnitura de hrisca cu legume
(Visited 182 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *