Mod de preparare: Punem intr-o tigaie cu diametru mic putin ulei, cat sa acopere fundul. Taiem carnacirul pe jumatate, lasand netaiat la un capat, o portiune de aproximativ 3-5 cm.
Unim cele doua jumatati obtinute, in partea opusa capatului netaiat si le fixam cu o scobitoare ca sa aiba forma unei inimioare.
Punem forma obtinuta in tigaie si o prajim cam 1-2 minute, tinand cu doua spatule pana prinde o crusta la baza, altfel carnatul tinde sa ia alta forma, in mijlocul formei spargem un ou adaugam sare si piper si mai lasam 2 minunte cu capacul pus pana cand oul e gata.
Se serveste cu legume proaspete, branzeturi, paine prajita.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare: Punem intr-o tigaie cu diametru mic putin ulei, cat sa acopere fundul. Taiem carnacirul pe jumatate, lasand netaiat la un capat, o portiune de aproximativ 3-5 cm.
Unim cele doua jumatati obtinute, in partea opusa capatului netaiat si le fixam cu o scobitoare ca sa aiba forma unei inimioare.
Punem forma obtinuta in tigaie si o prajim cam 1-2 minute, tinand cu doua spatule pana prinde o crusta la baza, altfel carnatul tinde sa ia alta forma, in mijlocul formei spargem un ou adaugam sare si piper si mai lasam 2 minunte cu capacul pus pana cand oul e gata.
Se serveste cu legume proaspete, branzeturi, paine prajita.
Pofta buna!