Iahnia de fasole cu carnati – reteta rapida, este ideala atunci cand esti obosit sau in criza de timp, ori ai pofta de fasole si nu doresti sa petreci ore in sir fierband boabele de fasole, in aceasta situatie conservele cu fasole gata fiarta te scot oricand din impas. Pe langa faptul ca o poti gati rapid in felul de mancare preferat, poti face si combinaii cu tipuri de fasole: boabe mari, mici, sau fasole rosie, poti adauga chiar linte si naut combinatia va iesi senzationala si deliciosa.
Archives Cina
Muschiuleti de pui pane cu pesmet
Muschiuletul de pui este cea mai frageda carne a puiului, iar prepararea lui pane cu pesmet este usor de realizat si intr-un timp foarte scurt. Muschiuletii in pesmet ies foarte gustosi, suculenti si aromati, perfecti atat pentru masa de pranz sau cina alaturi de diverse garnituri si salate, cat si pentru micul dejun daca ii pregatim in sandwich cu legume, cascaval si topping dupa preferinte.
Legume pane (tempura) – vegan
Legume pane (tempura) sunt un amestec delicios de legume cu crusta crocanta din aluat prajit pe care le puteti savura ca garnitura, topping sau aperitiv. Aceasta reteta vegetariana este usor de preparat cu legumele noastre preferate prin scufundarea lor intr-un aluat simplu facut cu apa foarte rece si faina. Tempura este un fel de mancare traditional japonez si consta in prajirea in baie de ulei a unor bucati (legume, peste sau fructe de mare) tavalite in prealabil printr-un aluat special.
Mazare cu pulpe de pui – reteta simpla
Daca nu stiti ce sa mai faceti de mancare si nici timp nu aveti la dispozitie, aceasta reteta de mancare de mazare este perfecta.
Mazarea cu pulpe pui se prepara usor si este foarte gustoasa, sanatoasa si satioasa, perfecta pentru pranz sau cina pentru intreaga familie.
Bors de stevie cu oase de porc
Borsul de stevie cu oase de porc este o mancare gustoasa si delicioasa, hranitoare si apetisanta ce se serveste cu precadere primavara cand stevia este tanara, dar si in toamnele lungi si calde.
Borsul de stevie cu oase de porc, acrisor si aromat se serveste fierbinte la mesele principale alaturi de paine calda sau crutoane, smantana sau iaurt, ardei iute sau ceapa rosie, ceapa verde.
Varza dulce cu oase de porc si carnati acrita cu bors
Este toamna, si pentru ca in toate pietele gasim varza din abundenta, m-am gandit sa fac o mancare de varza dulce cu oase de porc si carnati acrita cu bors.
Mancare de varza dulce este un preparat traditional romanesc, usor de realizat, aromat si de nerefuzat pentru pranz sau cina alaturi de o paine proaspata sau mamaliguta.
Cartofi rosii la cuptor in unt cu rozmarin
Cartofii rosii la cuptor sunt o alternativa sanatoasa a clasicilor cartofi prajiti si desi se pregatesc cu ingrediente putine, rezultatul este unul absolut delicios. Cartofii rosii gatiti la cuptor pot fi serviti ca garnitura la diverse preparare din carne sau simpli cu diverse sosuri sau salate atat la pranz cat si la cina, sunt absolut deliciosi si sanatosi.
Zacusca de ciuperci
Zacusca de ciuperci se pregateste foarte usor si este extrem de delicioasa, dulce, aromata si perfecta atat pentru mesele principale, pentru pachet, cat si ca aperitive, gustarele de-a lungul zilei, de asemenea o puteti servi si pe perioada posturilor de peste an, fiind un aliment sanatos, hranitor si consistent.
Ciorba de fasole cu afumaturi – taraneasca
Ciorba de fasole cu afumatura este un preparat traditional, adorata de noi toti pe care o putem savura in orce moment din zi si din saptamana dar si in orice sezon, insa cu precadere in perioada toamna iarna. Ciorba de fasole este o mancare usor de preparat, extraordinar de gustoasa, savuroasa, spornica si satioasa.
Chiftele de dovlecei zucchinii
Chiftelele de dovlecei zucchinii sunt extrem de savuroase, gustoase si aromate au o textura moale si pufoasa si merg de minunune cu sosuri preferate si diverse salate. Se pot servi ca aperitiv dar si ca fel principal, sunt absolut delicioase.