Archives Pranz

Iahnie de fasole cu carnati – reteta rapida

Iahnia de fasole cu carnati – reteta rapida, este ideala atunci cand esti obosit sau in criza de timp, ori ai pofta de fasole si nu doresti sa petreci ore in sir fierband boabele de fasole, in aceasta situatie conservele cu fasole gata fiarta te scot oricand din impas. Pe langa faptul ca o poti gati rapid in felul de mancare preferat, poti face si combinaii cu tipuri de fasole: boabe mari, mici, sau fasole rosie, poti adauga chiar linte si naut combinatia va iesi senzationala si deliciosa.

Read More

Muschiuleti de pui pane cu pesmet

Muschiuletul de pui este cea mai frageda carne a puiului, iar prepararea lui pane cu pesmet este usor de realizat si intr-un timp foarte scurt. Muschiuletii in pesmet ies foarte gustosi, suculenti si aromati, perfecti atat pentru masa de pranz sau cina alaturi de diverse garnituri si salate, cat si pentru micul dejun daca ii pregatim in sandwich cu legume, cascaval si topping dupa preferinte.

Read More

Legume pane (tempura) – vegan

Legume pane (tempura) sunt un amestec delicios de legume cu crusta crocanta din aluat prajit pe care le puteti savura ca garnitura, topping sau aperitiv. Aceasta reteta vegetariana este usor de preparat cu legumele noastre preferate prin scufundarea lor intr-un aluat simplu facut cu apa foarte rece si faina. Tempura este un fel de mancare traditional japonez si consta in prajirea in baie de ulei a unor bucati (legume, peste sau fructe de mare) tavalite in prealabil printr-un aluat special.

Read More

Bors de stevie cu oase de porc

Borsul de stevie cu oase de porc este o mancare gustoasa si delicioasa, hranitoare si apetisanta ce se serveste cu precadere primavara cand stevia este tanara, dar si in toamnele lungi si calde.
Borsul de stevie cu oase de porc, acrisor si aromat se serveste fierbinte la mesele principale alaturi de paine calda sau crutoane, smantana sau iaurt, ardei iute sau ceapa rosie, ceapa verde.

Read More

Cartofi rosii la cuptor in unt cu rozmarin

Cartofii rosii la cuptor sunt o alternativa sanatoasa a clasicilor cartofi prajiti si desi se pregatesc cu ingrediente putine, rezultatul este unul absolut delicios. Cartofii rosii gatiti la cuptor pot fi serviti ca garnitura la diverse preparare din carne sau simpli cu diverse sosuri sau salate atat la pranz cat si la cina, sunt absolut deliciosi si sanatosi.

Read More

Zacusca de ciuperci

Zacusca de ciuperci se pregateste foarte usor si este extrem de delicioasa, dulce, aromata si perfecta atat pentru mesele principale, pentru pachet, cat si ca aperitive, gustarele de-a lungul zilei, de asemenea o puteti servi si pe perioada posturilor de peste an, fiind un aliment sanatos, hranitor si consistent.

Read More