Archives Pranz

Ardei umpluti la cuptor

Ardeii umpluti cu carne, o mancare autentica romaneasca, este preferata de multi dintre noi in timpul verii.
O mancare pe cat de simpla pe atat de gustoasa, aromata si satioasa.
Ardeii umpluti se fac relativ usor si sunt deliciosi. In continuare va prezint o reteta personala de ardei grasi umpluti cu carne, este absolut senzationala si o puteti servi atat la pranz cat si la cina.

Read More

Salata de icre de caras

Salata de icre, un aperitiv de altfel extrem de gustos, este cunoscuta si sub numele icre batute, fiind un mod vechi de preparare a icrelor originare din peste de apa dulce. Salata de icre, se realizeaza extrem de simplu iar gustul este cu mult mai bun decat la icrele batute achizitionate din comert.

Read More

Ghiveci clasic cu carne de porc si cabanos

Ghiveciul sau tocana de legume este cea mai delicioasa mancare de sezon si cel mai des preparata. Ghiveciul de legume imbina aromele si culorile intr-un mod in care nu te poti abtine fara sa iei o felie de paine si sa intinzi acolo in sosul gros si aromat. Fie ca e vara sau toamna, un ghiveci de legume sau o tocanita merge de minune la pranz sau la cina.

Read More

Omleta spaniola cu cartofi / Tortilla espanola

O reteta foarte simpla si delicioasa de omleta usor de preparat atat pentru micul dejun,cat si pentru pranz si cina, pentru ca este extrem de satioasa si mai ales gustoasa.
Daca ti-e pofta de omleta dar te-ai saturat de retetele obisnuite, atunci poate ca a venit timpul sa descoperi cum se face tortilla espanola. Varianta spaniola de omleta cu cartofi este cea mai buna reteta din lume si gustul te cucereste instant.

Read More

Chiftelute in crusta / parjoale simple

Chiftelutele in crusta sunt un fel de mancare extrem de usor de realizat, simpla, clasica, romaneasca si extrem de gustoasa.
Chiftelute in crusta sau parjoale asa cum stiau sa le faca bunicele noastre sunt extrem de simple dar cu un gust delicios, desi crocante la exterior sunt pufoase, fragede si aromate la interior.

Read More