Pulpele de pui aromate si pregatite in tigaie sunt absolut delicioase, se prepara usor si rapid, servite alaturi de garnitura prefarata sau salate pot fi ideale pentru cand vrei ceva delicios, aromat si special la masa, insa esti in pana de idei. Nu trebuie sa fii master chef ca sa pregatesti un pranz sau o cina delicioasa, nu vei da gres niciodata cu aceste pulpe gustoase si mai ales aromate.
Archives Specialitati
Supa cremoasa cu piept de pui si paste fusilli
Supa cremoasa cu piept de pui si paste fusilli este o mancare aromata, consistenta, hranitoare si delicioasa. Aceasta reteta de supa este perfecta pentru atunci cand doresti sa pregatesti un pranz sau o cina rapida pentru tine sau familie, in plus se aseamana foarte mult la gust cu ciorba radauteana, dar e mai simplu de facut si fara adaos de ou. O reteta simpla, atat de delicioasa incat ai sa doresti sa o prepari din nou atat pentru tine cat si la cererea familiei.
Iahnie de conopida cu carne de porc
Toamna pietele sunt pline cu legume proaspete si delicioase, printre care se numara si conopida. Asadar, acum e momentul sa pregatim mai des preparate din conopida gustoase, aromate si hranitoare, iar iahnia de conopida se numara printre ele, cu inspiratie din bucataria greceasca iahnia se poate adapta perfect pe stilul si gustul fiecaruia dintre noi. Usor de pregatit si mai ales intr-un timp foarte scurt, se obtine o mancare calda si satioasa pentru intreaga familie.
Muschiuleti de pui pane cu pesmet
Muschiuletul de pui este cea mai frageda carne a puiului, iar prepararea lui pane cu pesmet este usor de realizat si intr-un timp foarte scurt. Muschiuletii in pesmet ies foarte gustosi, suculenti si aromati, perfecti atat pentru masa de pranz sau cina alaturi de diverse garnituri si salate, cat si pentru micul dejun daca ii pregatim in sandwich cu legume, cascaval si topping dupa preferinte.
Legume pane (tempura) – vegan
Legume pane (tempura) sunt un amestec delicios de legume cu crusta crocanta din aluat prajit pe care le puteti savura ca garnitura, topping sau aperitiv. Aceasta reteta vegetariana este usor de preparat cu legumele noastre preferate prin scufundarea lor intr-un aluat simplu facut cu apa foarte rece si faina. Tempura este un fel de mancare traditional japonez si consta in prajirea in baie de ulei a unor bucati (legume, peste sau fructe de mare) tavalite in prealabil printr-un aluat special.
Bors de stevie cu oase de porc
Borsul de stevie cu oase de porc este o mancare gustoasa si delicioasa, hranitoare si apetisanta ce se serveste cu precadere primavara cand stevia este tanara, dar si in toamnele lungi si calde.
Borsul de stevie cu oase de porc, acrisor si aromat se serveste fierbinte la mesele principale alaturi de paine calda sau crutoane, smantana sau iaurt, ardei iute sau ceapa rosie, ceapa verde.
Zacusca de ciuperci
Zacusca de ciuperci se pregateste foarte usor si este extrem de delicioasa, dulce, aromata si perfecta atat pentru mesele principale, pentru pachet, cat si ca aperitive, gustarele de-a lungul zilei, de asemenea o puteti servi si pe perioada posturilor de peste an, fiind un aliment sanatos, hranitor si consistent.
Chiftele de dovlecei zucchinii
Chiftelele de dovlecei zucchinii sunt extrem de savuroase, gustoase si aromate au o textura moale si pufoasa si merg de minunune cu sosuri preferate si diverse salate. Se pot servi ca aperitiv dar si ca fel principal, sunt absolut delicioase.
Orez prajit in stil japonez Yakimeshi
Orezul prajit in stil japonez se realizeaza usor dupa o reteta simpla si mai ales intr-un timp foarte scurt, este gustos, aromat si foarte satios. In traducere din japoneza „Yakimeshi” inseamna: orez prajit. Acest orez il puteti servi atat simplu cat si ca garnitura la diverse preparate din carne. Usor de pregatit, puteti sa-l serviti atat la cina cat si la pranz, in plus daca ramane surplus il puteti servi chiar si a doua zi chiar daca a stat la rece, e la fel de gustos.
Pofta mare!
Aripioare lipicioase la cuptor – reteta simpla
Aripioare lipiciase la cuptor o reteta simpla, apetisanta si foarte usor de preparat. Sunt de-a dreptul delicioase, suculente si aromate aceste aripioare lipicioase, nu te poti opri din mancat, sunt ideale pentru serile in care vrei o cina deosebita in familie.