Archives Supe si ciorbe

Supa crema de sparanghel si mazare verde

Supa crema de sparanghel si mazare verde este o supa crema de vara usor de facut, satioasa, perfecta pentru un pranz consistent si special care pune in valoare sparanghelul, un ingredient mai putin obisnuit la noi. Garnitura de slaninunta si crutoane crocante adauga savoare supei, in timp ce smantana proaspata o face catifelata.

Read More

Ciorba de curcan acrita cu zeama de varza murata

Ciorba de curcan acrita cu zeama de varza murata este usor de preparat, delicioasa, aromata si perfecta in perioada rece dar si dupa sarbatori sau petrceri cand exageram poate cu multa mancare si bautura. Ciorba de curcan se serveste fierbinte, la pranz sau cina, alaturi de smantana, ardei iute verde sau murat, ceapa rosie sau verde si va fi adorata de intreaga familie.

Read More

Supa crema de tomate si linte rosie

Supa crema de tomate si linte rosie este o supa simpla, tipic mediteraneeana, usor de pregatit, gata in mai putin de 30 de minute, folosind ingrediente traditionale ale
zonei: ulei de masline, busuioc, usturoisi linte, ce ii da supei un gust si o savoare deosebita alaturi de branza aromata cu busuioc ca toping final.

Read More

Ciorba din zeama de varza (olteneasca) pentru detoxifiere (fara fierbere)

Putine persoane stiu ca, atat varza murata, cat si zeama sau moarea, cum i se mai spune prin diferite parti ale tarii, sunt adevarate depozite de medicamente naturale care pot preveni si vindeca diferite boli. Continutul bogat de substante nutritive din zeama de varza murata revitalizeaza organismul si-l tonifica. Zeama de varza fie se bea asa simpla, fie o puteti pregati intr-o ciorba simpla si perfecta pt detoxifiere mai ales cand consumul de grasimi sau alcool este marit.

Read More