Gasca pe varza rosie pregatita la slow cooker este o mancare extrem de simplu de realizat, gustosa satioasa, aromata, nu trebuie decat sa pui ingredientele in slow cooker, sa-i setezi timpul de gatire, iar la final mancarea e gata, perfect gatita si fierbinte.
Archives Pranz
Macrou prajit in unt
Macroul prajit sau scrumbia albastra prajita, un peste gustos cu numeroase efecte benefice pentru organism atunci cand este consumat, se prepara extrem de usor si rapid, intr-un timp foarte scurt poti obtine o masa delicioasa si hranitoare pentru intreaga familie.
Supa de dovlecei cu afumatura – ardeleneasca
Supa de dovlecei cu afumatura, o mancare delicioasa pe care o puteti servi mult timp vara cand dovleceii se gasesc usor in gradini si piete proaspeti si buni. Aceasta supa se realizeaza destul de repede si usor, mai ales cand esti in pana de timp si idei, astfel ca, intr-un timp foarte scurt veti incanta intreaga familie cu gustul sublim al acestei supe extrem de aromata si satioasa.
Cartofi copti cu tzatziki
Cartoful copt este un aliment gustos care este cald si este mancat cu placere de multe persoane, simpli cu un pic de sare sau combinati cu produse din lapte: unt, cascaval, sosuri, sau de ce nu chiar cu mujdei. Cartofii copti in coaja isi pastreaza nutrientii si vitaminele si deci poti beneficia de vitamina C, vitamina A, vitamina K, acid folic si alte vitamine din complexul vitaminic B, precum si de calciu si potasiu.
Pilaf taranesc cu gaina de tara
Pilaful cu carne de gaina crescuta la tara, este o mancare foarte gustoasa, ce poate fi servita ca felul doi la pranz sau chiar la cina. Dat fiind faptul ca grasimea de la gaina se va regasi in pilaf, acest preparat se serveste cald impreuna cu o salata acra sau chiar cu muraturile preferate.
Macrou marinat la cuptor
Incredibil de simplu acest fel de mancare, gustos si aromat. Macroul marinat la cuptor este un preparat usor de gatit chiar si pentru necunoscatori in ale bucataririi, fiind si extrem de satios prin continutul ridicat de nutrienti pe care ii contine pestele. Poate fi consumat in orice perioada a anului, macroul putand fi cumparat atat in stare proaspata, cat si congelat.
Lo mein cu legume ( de post )
Lo mein in traducere din chineza inseamna taitei. Lo Mein este un specific culinar traditional chinezesc ce poate fi servit cu diferite tipuri de carne, fructe de mare sau de legume. Etimologia denumirii provine de la „lou min” ce semnifica: lou = agitare, min = taitei. Lo mein cu legume – o mancare chinezeasca ideala pentru pranz sau cina, se realizeaza simplu, usor cu doar cateva ingrediente, si cel mai important intr-un timp foarte scurt obtineti o masa deliciosa, satioasa si sanatoasa pentru intreaga familie.
Fasole asortata cu Kaiser si chorizo
Mancarea de fasole asortata se realizeaza usor, este foarte satioasa imbinand proprietatile de la patru tipuri de boabe: fasole alba, fasole rosie, linte si naut. Se poate servi alaturi de salate, muraturi sau ceapa rosie si cu paine calda.
Chiftelute in cuib de cartofi
Chiftelute in cuib de cartofi – reteta simpla, usor de realizat, intr-un timp relativ scurt. Chiftelutele combinate cu cartofi prajiti si cascaval sunt extrem de gustoase si satioase, perfecte atat pentru pranz sau cina cat si ocazii speciale alaturi de salate sau muraturi, familia ta sau prietenii vor fi incantati de gustul minunat si aromat al acestui preparat.
Ostropel din aripi de pui
Ostropelul din carne de pui este o mancare autentic romaneasca, se realizeaza usor cu ingrediente pe care de obicei le ai in bucatarie. Aceasta mancarica pe cat de simplu de realizat e pe atat de gustoasa si aromata.