Archives Supe si ciorbe

Supa lasagna

Supa lasagna este un preparat inspirat din bucataria italiana, care imbina toate ingredientele pentru lasagna intr-o oala de supa. Supa lasagna este cremoasa, consistena si foarte delicioasa, mai mult decat atat este simplu de facut intr-un timp foarte scurt si o puteti servi atat la pranz cat si la cina. Daca iubiti lasagna veti iubi si aceasta supa minunata.

Read More

Supa crema de urzici

Supa crema de urzici este perfecta atunci cand vine primavara si recomandata pe timpul postului, atat pentru ca este plina de vitamine si gust, cat si pentru numeroasele beneficii aduse organismului nostru. Indiferent prin ce metoda alegeti sa o gatiti, aceasta supa este absolut deliciosa.

Read More

Ciorba de legume cu orez – de post

Ciorba de legume cu orez este o reteta extrem de usor de gatit. Un preparat pe care il putem consuma tot timpul anului dar mai cu seama vara cand vrem sa mancam ceva usor si avem multe legume proaspete la dispozitie. Este o ciorba usoara, gustoasa si hranitoare care poate fi servita chiar si pe perioada posturilor lungi de peste an.

Read More

Saramura de pui – reteta usoara

Saramura de pui cu mamaliguta si ardei iute este o mancare traditional romaneasca si una dintre cele mai bune si apreciate mancaruri posibile: o combinatie intre friptura la gratar cu zeama usor picanta, din rosii si ardei kapia, optional ardei iute, usturoi uscat sau verde si cimbru dupa gust, delcios de aromata, hranitoare, speciala si adorata de majoritatea dintre noi, perfecta pentru mesele de weekend sau sarbatori.

Read More

Supa cremoasa cu piept de pui si paste fusilli

Supa cremoasa cu piept de pui si paste fusilli este o mancare aromata, consistenta, hranitoare si delicioasa. Aceasta reteta de supa este perfecta pentru atunci cand doresti sa pregatesti un pranz sau o cina rapida pentru tine sau familie, in plus se aseamana foarte mult la gust cu ciorba radauteana, dar e mai simplu de facut si fara adaos de ou. O reteta simpla, atat de delicioasa incat ai sa doresti sa o prepari din nou atat pentru tine cat si la cererea familiei.

Read More

Bors de stevie cu oase de porc

Borsul de stevie cu oase de porc este o mancare gustoasa si delicioasa, hranitoare si apetisanta ce se serveste cu precadere primavara cand stevia este tanara, dar si in toamnele lungi si calde.
Borsul de stevie cu oase de porc, acrisor si aromat se serveste fierbinte la mesele principale alaturi de paine calda sau crutoane, smantana sau iaurt, ardei iute sau ceapa rosie, ceapa verde.

Read More