Macroul prajit sau scrumbia albastra prajita, un peste gustos cu numeroase efecte benefice pentru organism atunci cand este consumat, se prepara extrem de usor si rapid, intr-un timp foarte scurt poti obtine o masa delicioasa si hranitoare pentru intreaga familie.
Archives Cina
Cartofi copti cu tzatziki
Cartoful copt este un aliment gustos care este cald si este mancat cu placere de multe persoane, simpli cu un pic de sare sau combinati cu produse din lapte: unt, cascaval, sosuri, sau de ce nu chiar cu mujdei. Cartofii copti in coaja isi pastreaza nutrientii si vitaminele si deci poti beneficia de vitamina C, vitamina A, vitamina K, acid folic si alte vitamine din complexul vitaminic B, precum si de calciu si potasiu.
Pilaf taranesc cu gaina de tara
Pilaful cu carne de gaina crescuta la tara, este o mancare foarte gustoasa, ce poate fi servita ca felul doi la pranz sau chiar la cina. Dat fiind faptul ca grasimea de la gaina se va regasi in pilaf, acest preparat se serveste cald impreuna cu o salata acra sau chiar cu muraturile preferate.
Macrou marinat la cuptor
Incredibil de simplu acest fel de mancare, gustos si aromat. Macroul marinat la cuptor este un preparat usor de gatit chiar si pentru necunoscatori in ale bucataririi, fiind si extrem de satios prin continutul ridicat de nutrienti pe care ii contine pestele. Poate fi consumat in orice perioada a anului, macroul putand fi cumparat atat in stare proaspata, cat si congelat.
Lo mein cu legume ( de post )
Lo mein in traducere din chineza inseamna taitei. Lo Mein este un specific culinar traditional chinezesc ce poate fi servit cu diferite tipuri de carne, fructe de mare sau de legume. Etimologia denumirii provine de la „lou min” ce semnifica: lou = agitare, min = taitei. Lo mein cu legume – o mancare chinezeasca ideala pentru pranz sau cina, se realizeaza simplu, usor cu doar cateva ingrediente, si cel mai important intr-un timp foarte scurt obtineti o masa deliciosa, satioasa si sanatoasa pentru intreaga familie.
Fasole asortata cu Kaiser si chorizo
Mancarea de fasole asortata se realizeaza usor, este foarte satioasa imbinand proprietatile de la patru tipuri de boabe: fasole alba, fasole rosie, linte si naut. Se poate servi alaturi de salate, muraturi sau ceapa rosie si cu paine calda.
Chiftelute in cuib de cartofi
Chiftelute in cuib de cartofi – reteta simpla, usor de realizat, intr-un timp relativ scurt. Chiftelutele combinate cu cartofi prajiti si cascaval sunt extrem de gustoase si satioase, perfecte atat pentru pranz sau cina cat si ocazii speciale alaturi de salate sau muraturi, familia ta sau prietenii vor fi incantati de gustul minunat si aromat al acestui preparat.
Ostropel din aripi de pui
Ostropelul din carne de pui este o mancare autentic romaneasca, se realizeaza usor cu ingrediente pe care de obicei le ai in bucatarie. Aceasta mancarica pe cat de simplu de realizat e pe atat de gustoasa si aromata.
Fasole verde cu piept de pui
Mancarea de fasole verde cu piept de pui, reteta simpla, de sezon, ieftina si gustoasa, reprezinta pentru multi dintre noi o mancare usoara, de familie care ne poate scoate din orice impas legat de timp si dificultate. Se pregateste cat ai clipi cu doar cateva ingrediente si este deosebit de aromata si cu un gust minunat de vara.
Pizza 3 in 1
Cand ai pofta de o pizza delicioasa si nu vrei sa comanzi, poti face o pizza de casa. Blatul se face foarte usor, iar toppingurile raman la alegerea ta. Usor si simplu de facut si mai ales dupa gustul fiecaruia cu ingredientele preferate poti imbina dintr-o lovitura mai multe tipuri de pizza pe un singur aluat.