Rulourile de zucchini este o mancare foarte gustoasa, sanatoasa, cu putine calorii si usor de preparat. Putem prepara diferite retete interesante cu zucchini inclusiv garnituri, aceasta reteta insa, este conceputa special pentru a diversifica bucatele cu piept de pui, si pentru ea nu mai este necesara nici o garnitura.
Archives Cina
Ciorba de fasole cu ciolan la Slow cooker
Ciorba de fasole boabe este o mancare apreciata de multi dintre noi, gustoasa, spornica si satioasa, se poate gati atat de post cat si cu afumaturi: ciolan, carnati, slaninute, kaiser, etc., dandu-i acesteia o savoare deosebita. Ciorba de fasole cu ciolan tine loc de supa si felul doi si se poate consuma atat la pranz cat si la cina.
Farfalle cu sos de rosii
Astazi va prezint o reteta de paste cu sos de rosii si busuioc, pe cat de simpla si cu ingrediente putine, pe atat de gustoasa si de apetisanta prin aromele sale care o definesc.
Pui la grill marinat in iaurt
Cand vrei sa te rasfeti cu ceva gustos, rapid de preparat, si cum de obicei puiul este cel mai prezent prin frigider, aceasta reteta de pui la grill este solutia ideala atat pentru pranz cat si cina.
Quinoa cu legume
Quinoa cu legume este o reteta vegana, se poate manca in post, dar si ca garnitura la preparate din carne, se prepara asemanator cu orezul, doar ca timpul de preparare este mult mai mic. Quinoa este o adevarata sursa de calciu, magneziu, vitamine B, vitamina E si fibre, este usor de gatit, gustoasa si versatila.
Tarta Medalion din somon cu zucchinii
Iata o reteta de tarta cu somon, mai mult decat delicioasa pentru iubitorii de peste. Tarta Medalion cu somon si zucchinii este gustoasa, satioasa si hranitoare iar ingredientele se potrivesc minunat. O poti prepara cand nu vrei sa petreci prea mult timp in bucatarie, pentru ca este foarte usor de facut.
Pui piccata cu garnitura de legume
Pui piccata este o mancare numai buna de gatit cand va doriti o cina plina de savoare, aromata, satioasa, usor de preparat, pe gustul tuturor si care arata bine in orice farfurie.
„Piccata” de origine italiana, defineste de fapt un procedeu de a gati carnea sote (de vitel, de pui sau peste) in unt si ulei de masline si de a o servi intr-un sos aromat cu lamaie si capere.
Snitel vienez din piept de pui
Snitelul vienez este una dintre cele mai populare fripturi la tigaie raspandita in intreaga lume. Desi se prepara din diferita tipuri de carne un adevarat snitel trebuie sa fie fraged in interior, crocant in exterior si deosebit de gustos peste tot.
Pui chinezesc cu orez salbatic
Reteta de pui chinezesc cu orez este una dintre cele mai gustoase mancaruri chinezesti cu pui, in care savoarea legumelor se completeaza perfect cu calitatile nutritive ale orezului. Orezul cu legume se gateste in wok, la foc iute, ceea ce inseamna ca legumele isi pastreaza proprietatile, fiind deci si o mancare extrem de sanatoasa.
Ceafa de porc la grill
Cred ca toti stiti cum se prepara ceafa la gratar, e foarte simplu de realizat. Pe cat de simplu, pe atat de gustoasa este aceasta carnita de porc, ce a devenit preferata tuturor romanilor si e nelipsita de la picnicuri sau in zilele de sarbatoare, alaturi de bine-cunoscutii mititei.