Archives Idei de gatit

Pulpe de pui aromate la tigaie cu garnitura de piure de mazare

Pulpele de pui aromate si pregatite in tigaie sunt absolut delicioase, se prepara usor si rapid, servite alaturi de garnitura prefarata sau salate pot fi ideale pentru cand vrei ceva delicios, aromat si special la masa, insa esti in pana de idei. Nu trebuie sa fii master chef ca sa pregatesti un pranz sau o cina delicioasa, nu vei da gres niciodata cu aceste pulpe gustoase si mai ales aromate.

Read More

Supa cremoasa cu piept de pui si paste fusilli

Supa cremoasa cu piept de pui si paste fusilli este o mancare aromata, consistenta, hranitoare si delicioasa. Aceasta reteta de supa este perfecta pentru atunci cand doresti sa pregatesti un pranz sau o cina rapida pentru tine sau familie, in plus se aseamana foarte mult la gust cu ciorba radauteana, dar e mai simplu de facut si fara adaos de ou. O reteta simpla, atat de delicioasa incat ai sa doresti sa o prepari din nou atat pentru tine cat si la cererea familiei.

Read More

Iahnie de conopida cu carne de porc

Toamna pietele sunt pline cu legume proaspete si delicioase, printre care se numara si conopida. Asadar, acum e momentul sa pregatim mai des preparate din conopida gustoase, aromate si hranitoare, iar iahnia de conopida se numara printre ele, cu inspiratie din bucataria greceasca iahnia se poate adapta perfect pe stilul si gustul fiecaruia dintre noi. Usor de pregatit si mai ales intr-un timp foarte scurt, se obtine o mancare calda si satioasa pentru intreaga familie.

Read More

Iahnie de fasole cu carnati – reteta rapida

Iahnia de fasole cu carnati – reteta rapida, este ideala atunci cand esti obosit sau in criza de timp, ori ai pofta de fasole si nu doresti sa petreci ore in sir fierband boabele de fasole, in aceasta situatie conservele cu fasole gata fiarta te scot oricand din impas. Pe langa faptul ca o poti gati rapid in felul de mancare preferat, poti face si combinaii cu tipuri de fasole: boabe mari, mici, sau fasole rosie, poti adauga chiar linte si naut combinatia va iesi senzationala si deliciosa.

Read More

Muschiuleti de pui pane cu pesmet

Muschiuletul de pui este cea mai frageda carne a puiului, iar prepararea lui pane cu pesmet este usor de realizat si intr-un timp foarte scurt. Muschiuletii in pesmet ies foarte gustosi, suculenti si aromati, perfecti atat pentru masa de pranz sau cina alaturi de diverse garnituri si salate, cat si pentru micul dejun daca ii pregatim in sandwich cu legume, cascaval si topping dupa preferinte.

Read More