Tocanita de naut cu legume inabusite, sos de rosii si pulpe de pui are un gust delicios, este plina de proteine, atat de simplu de pregatit si relativ rapid, dar atat de gustoasa si de satioasa perfecta in orice anotimp.
Archives Idei de gatit
Mititei din cartofi rulati in felii de vanata – vegan
Mititeii de cartofi infasurati in felii de vanata coapta este o mancare inedita, simpla, delicioasa si gustoasa, perfecta pentru zilele in care doriti sa tineti post ori preferati mancarea vegana. O sa va indragostiti de gustul si aroma lor.
Orez cremos cu dovlecel si spanac – vegan
Orezul cremos cu dovlecel si spanac este un preparat simplu si usor de pregatit dar atat de gustos si hranitor incat vei dori sa-l prepari mai des, atat ca fel principal in zilele de post cat si ca garnituri la diverse preparate. Va fi adorat de intrega familie.
Friptura de porc prajita in unt cu ierburi aromatice si garnitura de cartofi aromati
Iata o reteta pentru atunci cand ai pofta de ceva bun, sau de un gratar, insa gandul sa-l pregatesti si fumul care rezulta dupa iti taie cheful, aceasta friptura de porc gatita in unt la tigaie cu adaos de ierburi aromatice in unt cu usturoi este o solutie perfecta, in plus se pregateste rapid si simplu.
Pulpe de pui aromate la tigaie cu garnitura de piure de mazare
Pulpele de pui aromate si pregatite in tigaie sunt absolut delicioase, se prepara usor si rapid, servite alaturi de garnitura prefarata sau salate pot fi ideale pentru cand vrei ceva delicios, aromat si special la masa, insa esti in pana de idei. Nu trebuie sa fii master chef ca sa pregatesti un pranz sau o cina delicioasa, nu vei da gres niciodata cu aceste pulpe gustoase si mai ales aromate.
Supa cremoasa cu piept de pui si paste fusilli
Supa cremoasa cu piept de pui si paste fusilli este o mancare aromata, consistenta, hranitoare si delicioasa. Aceasta reteta de supa este perfecta pentru atunci cand doresti sa pregatesti un pranz sau o cina rapida pentru tine sau familie, in plus se aseamana foarte mult la gust cu ciorba radauteana, dar e mai simplu de facut si fara adaos de ou. O reteta simpla, atat de delicioasa incat ai sa doresti sa o prepari din nou atat pentru tine cat si la cererea familiei.
Iahnie de conopida cu carne de porc
Toamna pietele sunt pline cu legume proaspete si delicioase, printre care se numara si conopida. Asadar, acum e momentul sa pregatim mai des preparate din conopida gustoase, aromate si hranitoare, iar iahnia de conopida se numara printre ele, cu inspiratie din bucataria greceasca iahnia se poate adapta perfect pe stilul si gustul fiecaruia dintre noi. Usor de pregatit si mai ales intr-un timp foarte scurt, se obtine o mancare calda si satioasa pentru intreaga familie.
Ciorba de varza dulce cu oase de porc
Ciorba de varza dulce cu oase de porc acrita cu bors este o mancare sanatoasa, simpla, hranitoare si deosebit de consistenta, potrivita pentru zilele reci si friguroase. Se prepara usor cu ingrediente la indemana orcui si se poate servi atat la pranz cat si la cina.
Iahnie de fasole cu carnati – reteta rapida
Iahnia de fasole cu carnati – reteta rapida, este ideala atunci cand esti obosit sau in criza de timp, ori ai pofta de fasole si nu doresti sa petreci ore in sir fierband boabele de fasole, in aceasta situatie conservele cu fasole gata fiarta te scot oricand din impas. Pe langa faptul ca o poti gati rapid in felul de mancare preferat, poti face si combinaii cu tipuri de fasole: boabe mari, mici, sau fasole rosie, poti adauga chiar linte si naut combinatia va iesi senzationala si deliciosa.
Muschiuleti de pui pane cu pesmet
Muschiuletul de pui este cea mai frageda carne a puiului, iar prepararea lui pane cu pesmet este usor de realizat si intr-un timp foarte scurt. Muschiuletii in pesmet ies foarte gustosi, suculenti si aromati, perfecti atat pentru masa de pranz sau cina alaturi de diverse garnituri si salate, cat si pentru micul dejun daca ii pregatim in sandwich cu legume, cascaval si topping dupa preferinte.