Archives Cina

Musaca din carne tocata cu piure de cartofi

Musacaua de cartofi cu carne tocata este o reteta populara fiind foarte des pregatita in bucatariile noastre pentru ca se face foarte usor si este delicioasa, gustoasa si satioasa.
Musacaua are origini in Grecia si Orientul Apropiat, rețeta originala fiind o combinatie de vinete, cartofi și carne tocata, la noi insa se pregateste in general din straturi de cartofi si carne toacata.

Read More

Muschiulet de pui marinat la cuptor

Este imposibil sa nu adorati carnea condimentata, pregatita la cuptor si acoperita de o crusta aurie.
Muschiuletul de pui marinat si gatit la cuptor este mancare perfecta pentru orice ocazie. Acest fel de mancare este pentru cei care prefera carnea suculenta, aromata si cu un gust exotic.

Read More

Pizza briosa cu trio topping

Briosele pizza sunt foarte bune ca aperitive, ca gustari pentru o weekend-uri de dupa-amiaza, dimeneti sau intre mese cand ti-e pofta de ceva bun. Se prepara foarte rapid, sunt gustoase, usor de tinut in mana, nu ai nevoie de furculita sau cutit si sunt la indemana oricui.
De asemenea, merg de minune la picnicuri sau petreceri ca aperitive, dar si ca gustarica sau chiar la micul dejun, ori la pachet mai ales daca aveti de stat mult in trafic.

Read More

Mamaliga quattro formaggi – rustica

Mamaliga quattro formaggi se prepara destul de usor, este extrem de gustoasa, satioasa si aromata, putand fi servita ca fel principal atat la pranz cat si la cina. Dupa ce mancati aceasta mamaliga nu mai aveti nevoie sa serviti si alt fel de mancare. Se serveste in general fierbinte, insa este destul de gustoasa si rece, iar daca alegeti sa o incalziti pe grill veti obtine o mamaliga coapta ca pe vremea copilariei, dar cu gust si de branza.

Read More