Incredibil de simplu acest fel de mancare, gustos si aromat. Macroul marinat la cuptor este un preparat usor de gatit chiar si pentru necunoscatori in ale bucataririi, fiind si extrem de satios prin continutul ridicat de nutrienti pe care ii contine pestele. Poate fi consumat in orice perioada a anului, macroul putand fi cumparat atat in stare proaspata, cat si congelat.
Archives Specialitati
Lo mein cu legume ( de post )
Lo mein in traducere din chineza inseamna taitei. Lo Mein este un specific culinar traditional chinezesc ce poate fi servit cu diferite tipuri de carne, fructe de mare sau de legume. Etimologia denumirii provine de la „lou min” ce semnifica: lou = agitare, min = taitei. Lo mein cu legume – o mancare chinezeasca ideala pentru pranz sau cina, se realizeaza simplu, usor cu doar cateva ingrediente, si cel mai important intr-un timp foarte scurt obtineti o masa deliciosa, satioasa si sanatoasa pentru intreaga familie.
Chiftelute in cuib de cartofi
Chiftelute in cuib de cartofi – reteta simpla, usor de realizat, intr-un timp relativ scurt. Chiftelutele combinate cu cartofi prajiti si cascaval sunt extrem de gustoase si satioase, perfecte atat pentru pranz sau cina cat si ocazii speciale alaturi de salate sau muraturi, familia ta sau prietenii vor fi incantati de gustul minunat si aromat al acestui preparat.
Ostropel din aripi de pui
Ostropelul din carne de pui este o mancare autentic romaneasca, se realizeaza usor cu ingrediente pe care de obicei le ai in bucatarie. Aceasta mancarica pe cat de simplu de realizat e pe atat de gustoasa si aromata.
Albus de ou pane umplut cu galbenus si maioneza
O reteta diferita de oua umplute, cu putin mai multe ingrediente si mai multa culoare, albus de ou pane este un aperitiv usor de preparat, destul de rapid, atragatoare ca aspect, dar si extrem de delicioase ca gust. La oua umplute putem apela oricand, fie ca vrem o masa festiva, fie ca vrem pur si simplu o masa vesela si frumos decorata in familie.
Fasole verde cu piept de pui
Mancarea de fasole verde cu piept de pui, reteta simpla, de sezon, ieftina si gustoasa, reprezinta pentru multi dintre noi o mancare usoara, de familie care ne poate scoate din orice impas legat de timp si dificultate. Se pregateste cat ai clipi cu doar cateva ingrediente si este deosebit de aromata si cu un gust minunat de vara.
Musaca din carne tocata cu piure de cartofi
Musacaua de cartofi cu carne tocata este o reteta populara fiind foarte des pregatita in bucatariile noastre pentru ca se face foarte usor si este delicioasa, gustoasa si satioasa.
Musacaua are origini in Grecia si Orientul Apropiat, rețeta originala fiind o combinatie de vinete, cartofi și carne tocata, la noi insa se pregateste in general din straturi de cartofi si carne toacata.
Biban de mare – la cuptor
Cea mai buna si simpla reteta de peste la cuptor cu rosii cherry, usturoi si cimbru. Biban de mare la cuptor se realizeaza usor intr-un timp foarte scurt si veti obtine un pranz sau cina delicioasa si savuroasa.
Fasole rosie cu afumatura si cascaval – la cuptor
Fasolea rosie este un tip de fasole foarte gustoasa, un pic untoasa, care absoarbe bine aromele si o puteti gati ca fel principal aromat, delicios si satios, perfect pentru familia ta in oricare perioada din an.
Muschiulet de pui marinat la cuptor
Este imposibil sa nu adorati carnea condimentata, pregatita la cuptor si acoperita de o crusta aurie.
Muschiuletul de pui marinat si gatit la cuptor este mancare perfecta pentru orice ocazie. Acest fel de mancare este pentru cei care prefera carnea suculenta, aromata si cu un gust exotic.