Supa de pui cu taitei si rosii cherry este sanatoasa si hranitoare, perfecta pentru masa de pranz indiferent de anotimp. Usor de realizat, intr-un timp relativ scurt, aceasta supa va incanta intrega familie cu gustul ei inconfundabil si delicios.
Mod de preparare:
Carnea de pui se curata, se spala bine.
Intr-o oala aduagam carnea si apa apoi o lasam sa dea in fiert.
Intre timp ne ocupam de legume. Ardeiul se curata de coada si semninte, se spala, il vom lasa intreg. Ceapa se curata, se spala, o vom lasa intreaga.
Morcovii, telina si pastarnacul se vor curata de coaja si se vor spala, vor ramane intregi. Spalam in apa rece cateva fire de patrunjel verde si rosiile cherry.
Supa se spumeaza cu o sita, o data sau de doua ori, pana cand culegem toata spuma inchisa la culoare.
Adaugam peste carne la fiert toate legumele intregi pregatite anterior, cu exceptia rosiilor cherry, pe aceste le vom pune spre final. Mai adaugam apa, daca este necesar, acoperim cu un capac si fierbem totul la foc potrivit pana cand carnea si legumele sunt bine patrunse.
Scoatem legumele, eventual si carnea daca doriti sa strecurati supa.
Rosiile cherry se fierb foarte repede, cand plutesc in supa sunt aproape gata.
Cat rosiile se fierb, tocam morcovii rondele. Albitura, ceapa si ardeiul nu le vom folosi, insa daca nu doriti sa le aruncati, puteti sa faceti o supa crema cu un pic de supa de pui gata pregatita, pe care o adaugati peste ele apoi le maruntiti cu un blender, potriviti cu sare dupa gust si gata supa crema.
Cand rosiile de la suprafata supei au coaja crapata, adaugam morcovii tocati rondele.
Punem apoi si taiteii in supa, eu nu i-am rupt in doua pentru ca ne plac lungi.
Se serveste fierbinte, cu patrunjel tocat, simpla sau cu paine proaspata ori crutoane, alaturi de un ardei iute verde.
Dupa cum observati, supa de pui cu legume si taitei se pregateste repede si usor, fara prea mult efort, iar rezultatul este intodeauna unul gustos si plin de savoare.
Pofta mare!
Ingrediente
Indicații
Mod de preparare:
Carnea de pui se curata, se spala bine.
Intr-o oala aduagam carnea si apa apoi o lasam sa dea in fiert.
Intre timp ne ocupam de legume. Ardeiul se curata de coada si semninte, se spala, il vom lasa intreg. Ceapa se curata, se spala, o vom lasa intreaga.
Morcovii, telina si pastarnacul se vor curata de coaja si se vor spala, vor ramane intregi. Spalam in apa rece cateva fire de patrunjel verde si rosiile cherry.
Supa se spumeaza cu o sita, o data sau de doua ori, pana cand culegem toata spuma inchisa la culoare.
Adaugam peste carne la fiert toate legumele intregi pregatite anterior, cu exceptia rosiilor cherry, pe aceste le vom pune spre final. Mai adaugam apa, daca este necesar, acoperim cu un capac si fierbem totul la foc potrivit pana cand carnea si legumele sunt bine patrunse.
Scoatem legumele, eventual si carnea daca doriti sa strecurati supa.
Rosiile cherry se fierb foarte repede, cand plutesc in supa sunt aproape gata.
Cat rosiile se fierb, tocam morcovii rondele. Albitura, ceapa si ardeiul nu le vom folosi, insa daca nu doriti sa le aruncati, puteti sa faceti o supa crema cu un pic de supa de pui gata pregatita, pe care o adaugati peste ele apoi le maruntiti cu un blender, potriviti cu sare dupa gust si gata supa crema.
Cand rosiile de la suprafata supei au coaja crapata, adaugam morcovii tocati rondele.
Punem apoi si taiteii in supa, eu nu i-am rupt in doua pentru ca ne plac lungi.
Se serveste fierbinte, cu patrunjel tocat, simpla sau cu paine proaspata ori crutoane, alaturi de un ardei iute verde.
Dupa cum observati, supa de pui cu legume si taitei se pregateste repede si usor, fara prea mult efort, iar rezultatul este intodeauna unul gustos si plin de savoare.
Pofta mare!