Archives Pranz

Pui piccata cu garnitura de legume

Pui piccata este o mancare numai buna de gatit cand va doriti o cina plina de savoare, aromata, satioasa, usor de preparat, pe gustul tuturor si care arata bine in orice farfurie.
„Piccata” de origine italiana, defineste de fapt un procedeu de a gati carnea sote (de vitel, de pui sau peste) in unt si ulei de masline si de a o servi intr-un sos aromat cu lamaie si capere.

Read More

Pui chinezesc cu orez salbatic

Reteta de pui chinezesc cu orez este una dintre cele mai gustoase mancaruri chinezesti cu pui, in care savoarea legumelor se completeaza perfect cu calitatile nutritive ale orezului. Orezul cu legume se gateste in wok, la foc iute, ceea ce inseamna ca legumele isi pastreaza proprietatile, fiind deci si o mancare extrem de sanatoasa.

Read More

Ceafa de porc la grill

Cred ca toti stiti cum se prepara ceafa la gratar, e foarte simplu de realizat. Pe cat de simplu, pe atat de gustoasa este aceasta carnita de porc, ce a devenit preferata tuturor romanilor si e nelipsita de la picnicuri sau in zilele de sarbatoare, alaturi de bine-cunoscutii mititei.

Read More

Pepperonta cu carnati

Pepperonata este o reteta italiana, o garnitura simpla consumata ca atare sau alaturi de o friptura, fie ca o servim rece sau calda. Pentru vegetarieni sau pentru perioadele de post alaturi de paste sau orez, sau chiar si cu o felie de paine prajita poate fi un pranz sau cina cu adevarat savuroase.

Read More